”Четири лапи” иска оставки заради ”концлагера” за кучета

Организацията "Четири лапи“ поиска оставки в Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) заради прикриване на нарушения в незаконния кучкарник във Варна.

Обратно в новината

Коментари - ”Четири лапи” иска оставки заради ”концлагера” за кучета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

боже боже толкова пенсионери гладуват а тия дебили с ко се занимават?

Организацията "Пета лапа" (между задните две) иска да накисне "Четири лапи" в супата, която денонощно произвеждат техните любимци! Казват, че така от прахана се правел барут...

оСНОВАТЕЛИТЕ И ДЪРЖАТЕЛИТЕ НА ТОВА НЕЩО -ДА БЪДАТ РАЗКЪСАНИ С ПИТБУЛИ!!!

В тази държава се работи сякаш се плува като депутат- с движения на ръцете към тялото... и с ментално състояние на безогледност и тъпотия.

кучето е наид добря прятел на човека ама обратното маи не е валидно.

Ташак работа ... на фона на цялата мизерия, самоубийства на хора, те тръгнали за четирите лапи да мислят ... но четири копитца под ножа, нали така? Що не им скочите на рамадана на съседна разпаднала се османска, да им говорите за коча, а?

Ако си беше като едно време нямаше да има такива работи . Всички безпризорни кучета се събираха а болните умъртвявани.

На практика убиваха всички кучета и понеже крадяха от инжекциите с отрова, ги убиваха с прави лопати. Хич не беше хубаво едно време. А още по- отдавна ловните дружинки избиваха кучетата в полето преди града.

Ако си беше като едно време нямаше да има такива

В България има приюти за кучета? Защо тогава по улиците е пълно с бездомни такива? Защо никой не съблюдава дали стопаните събират изпражненията на любимците си? Защо повечето кучета не са регистрирани ? Защо няма санкции за всички които не водят кучетата си на каишки ,а ги пускат да тичат където им хареса? Защото няма контрол, защото всеки си мълчи, защото на тези въпроси няма нито една агенция която може да отговори , защото няма глоби или няма кой да ги съставя. Защото само се мрънка и всеки ходи с наведена глава и освен да дудне под нос нищо друго не прави. Е за това ще сме си на този хал още много години

Ами докато има обяви " търся "мини йорк" до 500 лева ще има и това. Ами няма !