Водата във Варна поскъпва от 1 май

Комисията за енергийно и водно регулиране (КЕВР) прие решение за повишаване с 15,35% на цените на услугите на ВиК-Варна от 1 май.

Обратно в новината

Коментари - Водата във Варна поскъпва от 1 май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Водата поскъпва, щото е обогатена с уран, ама е тайна.

От днес хората на тец във Варна си спряха студената вода,заради поскъпването .Спряха си студеното кранче .

Е, социално поносимата цена била 4 лв. Така че има още какво да се направи. Тези с големите заплати, с огромните бонуси и с космическите поткупи решават коя цена е социално поносима.Пенсионерите и нискоквалифицираните да го духат. Поне Канада сваля визите от догодина. Там пък може да са по-социално ориентирани.

Значи в София има съд, който да спре цена на водата от 2.20, а във Варна няма съд за цена от 3.00лв!!! Няма сила, която да спре това престъпление! Докога ще търпим тая гавра??????????????

Нали си избрахте Гробара с златния тъст за втори мандат!

аз лично не съм гласувал за него

Ами в София да не е по-различен кметът? И той е ГЕРБ? Просто хората се третират като софиянци и всички останали. Е, варнанци сме от всички останали - небогопомазани!

Това е тероризъм, ето това е тероризъм - цената на водата във Варна!!! Заслужават тия от ВиК да ги пометем с камъни, както Енергото преди 4 години! мам.цата им кожодери!!!!!!!!!!! варненци на бунт!!!!!!

За кога е предвиден протеста и в колко часа.

след последните избори не вярвам да се съберете много за протест. Щом ви харесва такъв общински съвет-радвайте му се.

3 лева са малко. При тези течове може и по 5лв/м.куб. За справка ъгъла на Македония и Ген.Колев - тече от 1 година /малко ама тече/ и заминава в двете шахти. Кой видял-кой разбрал хайде 3 лева

До кога, кмете???Срам!!!За софиянци е скъпа, а за варненци.....И да пишем полза няма.То вече е решено, нали?

Тия регулират на майка си дървения. Във Варна смяна на водомер е 60лв. В София 26 колкото струва в завода. Има някаква офанзива във Варна да се сменят водомери на 10г инак глоби. В другите ВиК дружества такова нещо няма. Смяна само ако е счупен. Ново двайсе има и при засичането на водомерите. Оная инкасаторка се инати и не иска да пуска индивидуалните отчети щото нямала на главния. Ми турете си дистанционен. Е как да го турят като този вече трябва да си го платят сами а си курдисали цена 170л. във Варна и 45лв. в София. Забележете дистанционния в София е по-евтин от обикновения във Варна. На всичкото отгоря инкасаторите по смъртно не влизат да засичат имоти във вилните зони с големи дувари и зли кучета. Туй пък с махалите си ги знаем от време оно. После пис. Е тоя дето ми смени двата водомера за 120лв. Ми каза е ако знаеш колко пъти шефовете си смениха колите за 2 години?

за това пък във Варна си имаме стадион.интегриран транспорт.паркинги,ел.автобуси и т.н. и т.н.

е хайде де ,какво чакаме.

Варненското ВИК отчита субсидии в партиината каса на Майката партия и тъста заделя по-малко за къщата , за удоволствията на зетя и за хотелчето!

По 10 тояги дневно на голо за членовете на ДЕКВР и членовете на техните семейства, са значително под социално допустимите 50 тояги дневно!

Абе тия от Вода и Канал трябва да бъдат бесени от Аспарухов мост - ще се радват и на много вода, и на голям канал! За к'ъв ще ми вдигат цената на водата, заради непрекъснатите аварии и спиране на водата или защото е твърде варовита?!

Къде по белият свят се вдига цена без услугата да е постигнала качества за това увеличение. Какво е по доброто на услугата днеска, утре, че след няколко дни ще се увеличава.

Докога ще спим?Маниполисти безочливи.Да се задавите дано.

това е само за загрявка,после и енерго про ще поиска цена 30% нагоре ше се одобри 10%,играта е една и съща вече години и е крайно време да я научите и успокойте,а догодина и данъците нагоре,че трябва да се прави и алея1,ама свиквайте вече,че е срамота.....

ще плащате че и отгоре ще давате,така е гласувате за гробари получавате цени нагоре....честито

другарю,напиши си на тениската БСП-50 години чакчхме развитото соц.общество да пусне по крановете мед и масло/питай дядо си/. ни гербери ни теменужки са ти виновни.Ясно е че ако някой ти опразни джобовете ще разбереш ,че не сиренцето е скъпо ,а това че са те направили беден...

12 ст./куб бе ... ел.тока 2,2 дневна/ 1,1 нощна...топлех се със Смядовски радиатори "нон-стоп" цяла зима... Вярно ,бензина бе 70-80 стотинки,"Трабанта " ми гореше 7/100,но за сметка на това бензин имаше на път и през път ,при това двойно по-евтин от отстъпките на Марешки днес :))) Обяда ми в раб. столова ми бе мах лев ...първо ,второ и трето ,лекарства не пиех ,а в поликлиниката обикновенно влизах за да си заверя медицинско (без пари) или взема 2-3 дни "болнични" за да се скатая от работа и духнем нанякъде с гаджето и "Трабанта" :)))

мечтиии,мечтай......

Варненци пред кметсвото, за да питат защо така. Ама надали. Може ли да се сравняват разходите за доставка на водата в София и Варна ,като количество обеми и разстояния по водопровода, за да плащаме по-висока цена. А за сравнение на средни заплати-да не говорим.

Бунт,да се проверят заплатите и премиите които богопомазаните получават от съдирането на нашите кожи.И съд,за обирджиите.

Във Варна -2.93 лв./куб. м е под поносимостта , а в София 2.23 лв. е незаконно и необосновано. Това не е геноцид Кмете

Нъл майка му е с двата крака в далаверите у водното, пука му на кметя