Том Круз шокира света

Видеозапис с холивудската звезда Том Круз шокира света. От него става ясно, че Том Круз не е само редови член на сектата на Сциентолозите, но играе и важна роля в нейната йерахия.

Обратно в новината

Коментари - Том Круз шокира света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Da ,be vsi4ki sa tupi...Samo tezi satanisti sa umni.V Germania da ne sa kato nas -ovze..makar i ne s 1300 godini sme6na istoria.Horata nosiat glavi na ramenete si ,a ne gaidi kato drisliovtzite na Balkanite...

Сектите би трябвало да се обявят извън закона - абсолютно всичко, което пречи на човек да мисли със собствения си мозък и да взема самостоятелни решения е морално престъпление. Кат християнството и исляма ;) Сатанск послания има и в песните на БТР, ПИФ, Мария Илиева... когато се пуснат на обратно. Да, а по Бтв пускаха сатанински снимки ( или там квот беше). Айде стига клюки и глупости... Пък и вас кво ви Е'е живота на пича?

Ами аз какво да кажа - като си е надвил на масрафа и има време.....си прави квото си иска...аз като нямам време, кво да кажа ...... е......хе...няко хора живот си живеят...... ама вземат та изперкат по някое време щото се чудят кво да правят и как да си харчат парите....

Новина е, защото бръмчи из цялата мрежа и защото видеото беше яко цензурирано под натиска на тъпите сциентолози. Колкото до Л.Рон- ми аз съм публиката. Като гледам не е след бестселърите, а се намира в кашончетата с изостанала фантастика. Освен това имам право на мнение- все пак с писане си вадя хляба и мразя лоши писатели. Ясно, не са секта. Култ са.

Набожен набожен, ама как изработи бившата си жена Н.Кидман.В предбрачния им договор е било записано, че тя може да има претенции към неговите авоари 10 год. след сключване на договора. Той изчака и 1 седмица след навършване на 10 годишнина от официалния им брак и подаде молба за развод за несходство в характерите и различия в ценностите. Впрочем за нея по-добре, защото винаги беше в сянката му, а откакто се разделиха стана звезда. Така, че не етолкова набожен и си е комерсиален и неморален. Пази Боже този да оправя и прочиства света.

Статията е плна глупост! Изобщо не ме интересува какво прави Том Круз в свободното си време. Все пак е приличен актьор.

Ма този Том Круз бил доста тъпичък, ахахахаа - he knoooooooowws, милия - само дето не успя да обясни какво точно :-)

Pak kazvam scientology e sekta i se bori da stane priznata religia. Ne burkaite naukata tuk! S. polzva naukata za da promiva mozutsi,a ne za da se nari4a nau4no dvijenie!

Вземи да се стегнеш малко :) Виж се кви глупости си написал. 1. Никой не ги защитава сциентолозите. Да си се занимават с квот си искат. Не ми дреме, аз не ги уважавам. Ама да се твърди че са секта, при това сатанинска е меко казано липса на образование, камо ли на познания (не е едно и също) 2. Л.Рон и аз не го харесвам, ако трябва да съм честен, като писател. Но не сме ние с теб които решаваме кой е добър писател и кой не е - публиката решава. А глас народен - глас божий. Продажбите са единствения критерий за момента, а те недвусмислено показват че масата от читатели го харесва. Прави са тези, които питат що за новина е това - ми не е. Въпроса е кой служител на Dir-а го е пуснал, от къде го е взел и нямат ли редактор тия хора, дето да знае кое е новина и кое - боза.

ne go haresvam

до:fenka как може хубавата австралиика въобще да е била с този пигмей? Нейната класа е доста по-висока от неговата.

и каква е целта на мероприятитето, както би казал някой. Че Том Круз е член на сциентолозите, което не е секта, а движение и учение НЕ Е НОВИНА. Това че заема висок посто НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Това, че на някой му напомня Гьобелс означава, че този има натрапливи мисли за своя исторически герой. Ми да се лекува. Това, че се прави НОВИНА от липса на такава, вече си заслужава да се помисли. Някой с много пари и влияние има зъб на сциентолозите. Някому пречат. Ама защо? И защо трябва да намира някакви никавци от Германия и те да ръсят безмислени манипулации. И защо този сайт ни занимава с поредната отъпяваща новина? Не ни ли стигат разните реалита по БТв и Нова?

Егати сензацията. Мноо важно.

Треперете от мен, тъпи сциентолози!

Хубав мъж, ама малко сбърканяк....Е, на мнение съм, че всеки е свободен да изповядва каквито си иска идеи, стига да не вреди на другите.

Що се косите, бе? Я прочетете в Уикипедия за сциентологията- че там си пише :Известни членове: - на 2 ред - Том Круз. Ега си и журналистите!!! Вече се чудят каква боза да спретнат, та да отвличат вниманието на хората от истинските проблеми!!

Ако някой не харесва Том Круз да гледа филма Top gun и ще го заобича......това се отнася най - вече за дамите.....или пък Rainman с Дъстин Хофман - ще се влюбите ....готин е. Лошото е че остарява и погрознява. Как можа да се раздели с хубавата австралийка ? При това жената неможа да го прежали с години.

Тия дни избухна нова бомба из медиите, първо Канал 1 не намери по-важни новини из света, та поне на два пъти излъчи изключително жизненоважната за нашето оцеляване новина относно сциентолога Том Круз. И понеже ми писна от журналистически простотии на недочели, недогледали и недоучени пишман манипулатори, държа да уточня. [b]Видеоз с холивудската звезда Том Круз шокира света. От него става ясно, че Том Круз не е само редови член на сектата на Сциентолозите, но играе и важна роля в нейната йерахия.[/b] Личн тук не виждам кой и за какво трябва да се шокира, освен ако е човек без работа, дето си чопли шокирането изпод ноктите. За всеки средномислещ човек е очевидно, че звезда в Холивуд няма как да бъде прост член където и да е, най-малкото ще я направят почетен член - да качва реномето на съответната организация. Реклам ходи по звездите така както простотията по хората - неотлъчно. [i]Гер историк откри прилики между Том Круз и хитлеровия министър на пропагандата Йозеф Гьобелс. [/i] Дотук добре, да видим сега приликите...[i]Една привилегия е за мен да бъда сциентолог, заявява холивудската звезда във видеото и продължава, че това е нещо, което трябва да заслужиш. По неговите думи един сциентолог има възможност да създава нови реалности и подобрява света.[/i] Да не би Гьобелс да е бил сциентолог, пита пошашавеният вече читател? [i]Члено на сектата според Круз са владетели на духа и път към щастието.[/i] Или може би оттук му личи приликата с Гьобелс?!? НЕ! Е къде е ключът от мазата: [i]Особ смущаващ е моментът, в който звездата от сцената на едно голямо сциентоложко мероприятие се обръща към залата с думите: Трябва ли да почистим света?. Множеството отговаря с фанатично и ентусиазирано да. При вида на тази сцена германски историк направи аналогия с реч на Гьобелс, министър на пропагандата при Хитлер. Във въпросната реч Гьобелс също се обръща към зрителите искате ли тотална война, което от масите също е прието с възхитено да[/i] Ето защо Хъбард настоява, че една неправилно разбрана дума води до погрешна интерпретация на целия текст! И ето защо аз всеки път питам [b]дефинирай[/b] думата! Чистене в сциентологията означава почистване на реактивния ум, който е нещо като подсъзнателното у Фройд. Хъбард се е заел да прави Клирове. Т.е. чисти от реактивен ум хора. Когато Круз пита ще почистим ли света, той визира ще направим ли хората Клирове. ВИНАГИ във всяка точка от писанията на Хъбард [b]почистването значи изчистване от реактивния ум[/b]. И никога нищо друго не се е подразбирало под горната дума. Аман от пишман журналистчета, които възприемат света накриво и го предават накриво! Манипулирай, но правилно! Имаше такава книга и тази книга определено не беше от почитател на сциентологията. в заключение да вметна, че ако утре Бойко Борисов каже, че ще почисти София, сигурно ще се намерят малоумници да пищят, че иска да ги изпозастреля!

a hristiyanstvoto,mmiu i drugite religii ne promivat li?

ненормален тип, дори и погледът му е луд....

аз съм против всякакви секти -мн.са опасни промиват мозъците на хората!!!

Даниел Цонев- очакваният от мен защитник на сциентологията. МОже би пък имам предсказателни способности и съм Operational Thetan VII или нещо такова. Интересното е, че нито един от аргументите му не означава, че сциентологията не е боза за слабоумни, слабохарактерни и тъповати хорица, измислена от алчен психичноболен, който е и обидно лош писател. Да повторя- Л.Рон е много лош писател. Никой не е трябвало и химикалка с лист да му дава. Егати тъпите книги е написал. Не стават и за тоалетна хартия.

Световните медии явно съвсем са изтрещели от липсата на читави събития за отразяване

Не ма да му простят на Томи за фимла Широко затворени очи. Сега ще го пооцапат. Както бе с Гибсън.

Сравнението Круз-Гьобелс е просто нелепо. Ако подобна секта с масонски облик се беше пръкнала в Третия райх, нейните членове щяха да завършат в трудов лагер...

Абе, какво имаме ние с този Круз. От 10 филма само в някакъв момент може да го приемеш като актьор. Той е манипулатор!! Даже в усмивката му има ГАДОСТ!

vie ste ovce.Izvesten tapanar, artist , pristrasten i sega ve4e izvestna sekta koqto mu e platila za porednata doza : dvoyna reklama : za sektata ve4e wsi4ki po sweta q znaqt i samo do utre 6te ima troyno powe4e 4lenowe; za artista 1 - 2 miliona, i ne zabrawqyte i antireklamata su6to e reklama! ovce..

Да, бе, да!!! Ти си прав, те са прави, само ние сме криви... Ти си Даниел, аз съм Сатаниел... Вие не сте секта, ние сме секта... Хай стига идиотщини, бе!... Сциантологията е повече от секта, както и всички помии, които ни идват от Щатите, ама щом ви се иска, сърбайте ги, лошо нема!...

Те през 1990те се опитаха и тук да се ашладисат, но не предизвикаха интерес. Аз не съм им фен. Много говорят за идеи и пречистване, но насоките се дават изключително от лидерите им, контролирано пречистване, ако мога така да се изразя. Не казвам духовните водачи, защото същите периодично са замесени в някакви финансови отношения с паството си. И аз като чумпил смятам, че светът трябва да е по-кристален, но виждам това като резултат от свободния избор на хората и добри икономически политики. Абе, съжалявам, но не ми харесват. Много приказки, уж са все положителни, но като се вгледаш по-навътре те проповядват абсолютна безконфликтност. А в светтът е пълен с конфликти на интереси. Значи, аз съм безконфликтен, вие сте безконфликтни, а някой друг вместо нас ще решава конфликтите...Аз да не живея в мрачното средновековие..

Ха-ха ...е....и манипулирумия свят,нищо и никакво интервю от преди 4 години

На кого му пука, че Том Круз бил сциентолог? Важното е, че е блестящ актьор. И някой завистник се опитва яко да го развенчае.

Само да допълня - изобщо не го харесвам Том Круз. Блудкав ми е. Ама такива неграмотни сатанински и Хитлеристки коментари само ни излагат като нация. Добре че не се чете в чужбина това.

И това новина ли е? След като на всички беше ясно че още в роден на 4ти юли от 1989 се значе че е такъв, а още в невъзможна мислия от 1996-та имаше снеци с централата на сциентолозите във франция както и 25ти кадър със сатаниски послания. Сатанск послания има и в песните на БТР, ПИФ, Мария Илиева... когато се пуснат на обратно.

поредният PR номер

Има определена група хора, които са силно впечатлени от Гьобелс и го споменават за щяло и нещяло. Така по време на перестройката Хелмут Кол заяви, че Горбачов е новия Гьобелс - в смисъл, че думите му за демокрация са чиста проба лъжа. Горбачов се обиди и една година отказваше да стъпи в Германия. Така Кол с глупавото си изказване забави процеса на падане на комунизма и обединяване на Германия най-малко с една година.

абе тоя Том Круз съвсем нещо откачи! Що не си гледа милионите,ами тръгнал по секти. Прилича ми на някакъв фанатик, само се излага- още малко ще си правят компания с Майкъл Джексън :)))))

Комплексар и злобар! (пада си по високи жени - като всяко дребно човече:)

Кукувщини една след друга.

Абе аз от тоя запис сами разбрах, че Том Круз е идиот, дето не може да навърже три изречения логично и говори с набор от звукоподражателни и съкратени лозунги. Иначе доста от линковете към записа са свалени от мрежата, ама някои остават- то се разпространи като пожар направо. Иначе гледайте видеото- забавно е. Айде сега чакам сциентолозите тука да дойдат във форума и да се защитят, че не са тотални идиоти, че вярват на таквиз неща.

голяма новина, няма що.а и няма никва прилика между Круз и Гьобелс

Сектите би трябвало да се обявят извън закона - абсолютно всичко, което пречи на човек да мисли със собствения си мозък и да взема самостоятелни решения е морално престъпление.

Това са жалки опити на някой PR - да съживи малко интереса към актьора и въобще към филма .

Любимецът на много българи Сарко е приятел на Том Круз и му е много приятно да се афишира с него. Сатанистите си приличат и се привличат. Да му мислят хората!

Жалко че Щауфенберг не е успял.Понякога дребните камъчета наистина преобръщат каруцата.

евтино, ама много евтино от страна т. нар. германски специалисти. Извадили едно изречение от контекста и ето ти Гьобел. Ами той си е техен герой. И аз искам светът да се прочисти- въпросът е как. Като се преборим с екстремистите, като ликвнидираме терризма, като се борим с човшките недостатъци. Светът няма да стане рай никога, но може да стане по-поносим. Тъй че германците да го ду....