Италиански лайнер открива сезона в Бургас

Италиански лайнер с 1600 пасажери открива круизния сезон в Бургас, съобщиха от пристанището в морския град.

Обратно в новината

Коментари - Италиански лайнер открива сезона в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава новина за бургазлии.Естествено,"разбирачите" ,които хал хабер си нямат от туризъм ще я оплюят.Няма значение ,който разбрал-разбрал! Круизните пасажери риба,цаца и бира няма да си купят, може би най-вече сувенири,но таксите и други неизбежни плащания,които правят подобни лайнери към бюджета са нещо,което изобщо не е за пренебрегване.Малко ровене в Нет-а ще покаже колко много островни държави ,а и не само се издържат предимно от акустиращи круизни кораби.Така че,за бургазлии новината си е супер.

Дано не доживеем да "акУстират" кораби в Бургас. А точно ВИСОКИТЕ такси и изнудването да се ползва пристанище Бургас, а не Несебър отказаха круизните компании.

по едно плаващо лайно от Черно море да си вземат безплатно има ги в изобилие от нашия хотелиерски туризъм

Подхода към морска гара е много мижав. Общината трябва да премахне всички постройки по ул. Ал. Батемберг ,като каналната помпена станция се направи подземна . да се изгради каменна стена от кулата до входа на пристанището към морска гара. Улицата да се направи с две еднопосочни платна и зелена алея в средата, както и две пешеходни пътеки.

"Италиански лайнер открива круизния сезон в Бургас" и го ЗАКРИВА скоропостижно!

Построихме морска гара, на която не акостират нито кораби, обслужващи линии по разписание, нито круизни кораби. Справка за круизите - 3 за 20116 и 1 за 2017, 75% от които с пасажери по социални програми, си е чисто нищо. Даже някои от корабчетата за Света Анастасия тръгват от яхтеното пристанище. Та се питам. Щом цялата пара е в свирката, пазарна икономика ли сме, както подобава в 2017 година за държава от ЕС или планова, подобна на тази от 1977, в рамките на СИВ? Или бетер.

Офф, аз пък прочетох италиански лайнар. Моля за извинение!

Идвайте ... имаме гадна цаца и др риби и кофти бири на плажа.Поне улици имаме :)

Пич, този лайнер е със същите пасажери, като онзи от октомври. Пенсионери по социална програма. Те за лимонада не се бъркат, ти за цаца и бира им береш гайле.

Вие от туризъм, ако разбирате да хапват цаца и да се наливат с бира сте в голяма грешка, това не са туристите от БГ.

"292%", ти ползата от такива гости си я представяш предимно като черпене ли? Ами в голяма грешка си,информирай се.

Добра новина! Направеното край Морска гара не е никак малко, но трябва да не се губи темпо и да се изградят планираните обекти, особено Конгресният център, хотел, още паркова среда, ремонт на вълнолома. Това ще е доста полезно за града.

Честито на бургазлии!

Чакаме го с нетърпение този Лайнер.