Коментари - Хуманитарната гимназия става средно училище | dnes.dir.bg
назад

Хуманитарната гимназия става средно училище

Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства „Константин Преславски“ във Варна ще бъде преобразувана в Средно училище за хуманитарни науки и изкуства.

Обратно в новината

Коментари - Хуманитарната гимназия става средно училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде сега поетапно всички, които работят в училището да се изредят да пишат от фалшиви профили предварително уточнени от педагогическия съвет реплики! Що говорите глупости, това училище НИКОГА не е създавало добри ученици, най-добрата им реализация е сервитьор в петзвезден хотел по курортите.

Явно си учил на тъмно в Делиормана

Меги Кунева, ти ли се подвизаваш под името Крачун? :) Как си, душко? Дава ли плод семенцето на раздора?

Най-голямата глупост, която са създали нашите управляващи е Закона за предучилищно и училищно образование. С него се унищожи всичко хубаво и стойностно от нашето и без това калпаво образование. Сега и Хуманитарната гимназия, която е гордост за града ни, ще бъде затрита от закона. Жалко...а искаме да съхраним българското?

Уравниловката преди беше срам за соца, а сегашните управляващи унифицират всичко с калния си ботуш - прегазват читави неща и карат училищата да се адаптират към калпавото им недоносче-закон за училищното образование. Засрамете се, господа! Дайте шанс на нещо утвърдило се в годините да съществува и не му пречете!

Много им е трудно да българските управляващи да оставят едно качествено училище с уникален профил на мира, за да работи спокойно. Не - бой по главата и рязане отвсякъде, докато влезе и то в калъпа и започне да произвежда средностатистически секретарки да пълнят офисите! Че то тия хора на изкуството и литературата за какво са им!

Досега основно училище ли е била?

Идиоти! Как можеш да разваляш нещо,което работи и дава добри резултати? Всичко друго ли оправихте, че стигнате до Хуманитарната? Излапахте "Кремиковци" и БМФ, курортите и болниците, сега посягате и на децата! Вашите учат от малки зад граница, а нашите - да емигрират недоучени и бедни или да ви лижат задниците тук, долни вагабонти!

Националната гимназия за хуманитарни науки и изкуства Константин Преславски във Варна ще бъде преобразувана в Средно училище Такива бяха само две в България - така че за пореден път отсвириха Варна - геноцида над Варна е тотален

Много промени са се случили от далечната 2003.

Вемсто да помагат на образованието, те го УНИЩОЖАВАТ. Кой е подписал това?