Глобиха адвокат, ударил с чанта по главата свидетелка

Пловдивският районен съд осъди на 1200 лв. глоба адвокат, заплюл и ударил с чантата си по главата свидетелка на противната страна по дело на негова клиентка.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха адвокат, ударил с чанта по главата свидетелка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

zeddd

Дело за нещо такова се точи две години? Уникална съдебна система..

ЗАЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА ИМЕТО НА АДВОКАТА ТОВА ТРЯБВА ДА Е ПУБЛИЧНА ИНФОРМАЦИЯ...........

А КЪДЕ БЕШЕ СЪДЕБНАТА ОХРАНА И ЗАЩО НЕ ГО АРЕСТУВАХА И ЗАДЪРЖАХА НА МОМЕНТА?????? ПОНЕ ЗА 24 ЧАСА?!

СЕГА ДА ВИ СВЕТНА АДВОКАТА Е ЛЮБОВНИК НА МАЙКАТА ПРЕТЕНДИРАЩА РОДИТЕЛСКИТЕ ПРАВА.ТЯ СЪЩО Е АДВОКАТКА!!!!! И СЕГА КЪДЕ СМЕ НИЕ ? ЩОМ МАГИСТРАТИ СИ РЕШАВАТ ТАКА ПРОБЛЕМИТЕ ! ПРАВИЛНА Е ГЛОБАТА АМА И ДА ГО ЛИШАТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ОТ ПРАВА!? КАКТО СЕ КАЗВА ТОЙ ЩОМ ТАКА ДЕЙСТВА ВЕДНЪЖ ЗНАЧИ ТОВА Е ПРАКТИКА...... ТОВА СА СТРАХОТНИ МЕТОДИ ПЛЮЕШ БИЕШ И ПОСЛЕ Е.....?!

ама този адвокат направо е сбъркал, не с чанта ами с нещо по-хард, с паве например щеше да е по-интересно на жените главите са корави и вероятно павето щеше да се разбие, за друг път да знае...

"с паве например щеше да е по-интересно на жените главите са корави" още един комплексиран малкопишковец. Недооценен ли се чувстваш ?

Айде сега и жертвата да го осъди в граждански иск базиран на присъдата ;)

Едва ли е жертва,по скоро лъжесвиделка,била е сестра на съпруга развеждащ се,съответно инструктирана от другия адвокат да лъже като циганка! За да я заплюе ,няма да е неволно,заслужила си го е,но действията му нарушават етичния кодекс!

Защо така господа журналисти ?Какви са тези инициали вместо името на адвоката ,нали вече е дори осъден?Трябва ли заинтересувалия се да прерови списъка на пловдивските адвокати и да сравнява имена и инициали за да го открие?

Как работи кривата ни правна система!? Потърпевшите винаги остават с пръст в уста, защото са българи! Дори съдът да е регистрирал нарушение спрямо някого, не се досеща, че именно него трябва да компенсира! И после се чудите защо хората у нас нямат достойнство... та вие редовно се подигравате с тях!

"безупречно съдебно минало". Защо да е с безупречно, а просто "неосъждан"? Тия съдии заслужават децимация и то на всеки 2 години. Задно с прокурори и адвокати.

През 2015???? Това НОВИНА ли е?

Ей сега те одрах и ти избодох очите! Ше удря той... къде се намираш ти бе, лигльо?!? Хич няма разбере отгдне му е дошло...

Малко му е, поне 12000 трябваше ! Егати простака!

Ха-ха,това е много добро :)

Е...х ти адвоката! Как може с такава ниска глоба да му се размине?! Ако юристите се държат така в съдебна зала, какво да очакваме от простия народец? Или за бай Гюро от село глобата ще е в пъти по-висока за такова нещо, защото никога те е влизал в съд?

След делото е станало във фоайето на съда! Но по добре би било да съди свиделката за лъжесвиделстване,защото по вероятно е тя да е съчинила дебели лъжи и на адвоката не са му издържали нервите!При бракоразводните лъжат на поразия!

Интересно, тази сума къде ще отиде? Редно е парите да са за пострадалата, но изглежда ще потъне в сметката на съда, откъдето после ще се раздават бонуси.