Приключват жп линията Септември-Бургас

До средата на годината се очаква да бъде завършена цялата жп линия Септември-Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Приключват жп линията Септември-Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София Пазарджик за 20 минути значи :)

Ами нали казаха - от София до морето - за 4 часа. Значи ще е със свръхсветлинна скорост.

Крадци и мошеници са всички в жепето. Наливаме им милиони а те какво правят освен да опропастяват парите ни с неграмотните си кратуни като ги харчат както им падне а после лъжат че някога влаковете щели да се движат по бързо. Кажете сега къде се движат по бързо. Кажете от тука до тука влака е по бърз сега, след ремонта отколкото е бил когато тази линия е била построена.

По света пътуват с 3Х 160

4 часа 40 минути (Четири часа и четиридесет минути) ще е времепътуването, господине Алексиев, не лъжете хората! По-добре кажете истината за истинската и цяла сума, която беше и още ще бъде похарчена, за да се пътува от Септември до Бургас за 4часа и 40 минути!

Най-малко 4,40 часа защото има и пътнически влакове

Не зная дали нарочно споменавате 4:40. Точно толкова пътуваше експрес Чайка през 70-те години Бургас-Сливен-Карлово-Казанлък-София. А когато ремонтираха централна гара в София беше 4:36 по разписание, защото стигаше само до Подуяне. Преди повече от 40 години.

Споменах 4,40 защото го пресметнах.

В интерес на истината времето беше около 5ч.35 мин. Влака тръгваше в 5:00 от Бургас .

По информация от Жулиен Николас и Спас Николов, двамата служители на генералната дирекция на НКЖИ, скоростите са доста под 160 км/час. Например максималните скорости, които позволява пътят след ремонтите от Михайлово до Бургас, са 160км/час само в 8 междугария, в 8 скоростите са едва 130км/час, а има и такива с по-ниски скорости като Ямбол - Завой и Конево -Кермен, където скоростите са 100 и 110 км/час. А от Пловдив до Михайлово скоростите са значително по-ниски, като в 3 междугария достигат до 50 км/час. Справка с разписанието за движение на влаковете в момента показва, че след завършените ремонти в отсечката Пловдив - Бургас времепътуването от Пловдив до Бургас е 3 часа и 55 минути. Ако към тях прибавим времепътуването от Пловдив до Септември, което е най-малко 45 минути се получават 4 часа и 40 минути.

630 милиона от Септември до Пловдив или до Бургас?