Избраха изпълнител на Синята зона във Варна

Приключи обществената поръчка за разработване на системата за платено паркиране във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Избраха изпълнител на Синята зона във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До кога ще си траем и няма да протестираме срещу безумията на Общината. Защо не строят паркинг ,а ще ми въвеждат синя зона? Не мили ограничават правата, с това с какъв транспорт да се предвижвам и колко време ще съм паркирал? На 3 часа ще си местя колата като хамав и ще им плащам за паркиране по разбити улици! Знаете ли какво ще се случи по периферията ? Ад!!! Всеки ще с еопитва д апаркира по периферните улици. всички служители работещи по центъра ще пркрат колите си от рано по периферията на синята зона. Ще се съзьдаде пълен хаос. Бил съм на мног места в Европа. Дори в една Швейцария има синя зона , но половината улица е за свободно паркиране. ако имаш късмет паркираш свободно , ако ли не на автомата. Но никои не те кара да си местиш колата на 3 часа, а това е заложено в синята зона на Варна. Няма д агласувам повече за този ПОТНИК !

в центъра вече ще бъде ад за варненци ще ни точат парички като луди и не можеш спря на плаж до отидеш дори без да си платиш фактически всичко става платено ако слезеш с кола живял съм в София ужасно е със синята зона. Никой да не се радва че нещо ще се оправи просто системата ще ни направя по бедни а фирмите крадци приближени до общината много по богати не трябва да го допускаме.

Пълен та*ак! Защо не си я организираха от Общината, както в Бургас, ами си назначиха фирма, която да печели пари от това?

но вече платен. честито на варненци!

и то доста скъпо платен герб няма да печели във варна на местните избори ако я въведат

да я спират тази идея още в зародиш не стига че фирмата е фалшива ами и синята зона прави само проблеми в градовете в които е направена това си индиректно увеличаване на данъците да не ни правят на балъци трябва на местните избори да се замислим за кой да гласуваме има много неща да се правят из варна те тръгнали и последният лев на хората има платени паркинги общински там да се спира не да се краде от частна фирма ако я въведе кмета е пътник изборите наближават.

Аз подкрепям идеята за синя зона...за европейските, развити градове. Но за Варна!? По-добре да инвестират парите само за паяци, мноооооого по-голяма полза ще има. За какво е синя зона за хора, които в мнозинство нямат идея за правила за паркиране, обща култура да не замърсяват, някои даже и не се къпят...Синя зона ха-ха

Ами за да се научат, затова :)

да направят 2-3 платени големи паркинга и дупката и да не се занимават със сини зони кожодерите от общината цъфнала и вързала варна че синя зона ще ми правят ама това е защото си мълчим и траем и затова ще са ни тънки джобовете всеки се опитва да ни стриже.

правят я за да има повече крадене никъде където има синя зона в бг не е по добре нито за живущите нито за тези които идват от други части на града. ще бъде по зле но ще си плащаме трябва да излезем и да им дадем отпор пак по улиците на тези гадове.

ади чи не мога да сваря да паркирам пред вкъщи в центъра особено лято баси пурнографията, то не че сега не е из цяла Варна.

Сега в София, скоро и в други градове .. Не знам във Варна каква официалната версия за въвеждане на Синя зона, но тя определено увеличава трафика - всеки си мисли, че като се плаща, ще има места за паркиране, и за това идва с колата.

Както виждате интегрираният им градски транспорт, никой от общината не влезе в затворът за измамите с милиони по отношение на електронната система. Та същите тези невлезли в затвора люде, избират другата схема ... Глупаците не схващат че във Варна много неща са пред фалит и тяхното присъствие влошава нещата. Лапат кешове от строящите се домове и непропорционално строят паркингки, като създават проблеми.

Нека да си кажем истината. Във Варна всичко отдавна е изтървано и никога този град няма да стане модерен европейски град, понеже младите хора с акъл и желание да напраявт нещо отдавна избягаха.

не ни трябва синя зона да изгоним гадните кръвопийци и другата сган в общината само ще се краде повече и ще дерат кожи

Това е един от гробарските ланголиери дето изяждат всичко по пътя си. Само остана и асфалт да започнат да полагат тея изроди крадливи.

Тея яко рушвет бутат да знаете и герб не краде, крадат тея, а герб прибира. Едно е у джоб да ти влезе, друго е да крадеш. Има си разлика. У джоб може отвсякъде да влезе аз ко съм виновен. Влязло, забрайло да излезе.

дкми

Те тези същите втора година не могат да пуснат "модерния градски транспорт" в Пловдив. Е, вярно - скрити са зад испанската "Индра Системас", която е толкова испанска колкото аз съм от Марс... Та, кмета на Варна е гербаджия, нормално тяхна фирма да спечели :)

TELELINK спечелиха аутсорсинга за централизирано планово развитие и поддръжка на мрежата от изградени базови станции на М-тел още през 2010 година, ритайки по най-безцеремонния и типичен за нашите географски ширини през последните 27 години маниер, десетина верни като кучета фирми-подизпълнителки, някои от които изцяло специализирали в изграждането и поддръжката на тази инфраструктура. Резултатът от тази липса на приемственост и нежелание за кооперативност и взаимо-полезност бяха няколко внезапни смъртни случаи, многобройни задължения с 6-цифрено изражение и опашка от протриващи доволно ръце и облизващи се като хиени пред плячка ЧСИ-та. Като става въпрос за позакъснялия в сравнение с аналогичния на него проект в Бургас за ,,СИНЯ ЗОНА'', каква връзка има опита и референцията на фирмата-хамелеон ТЕЛЕЛИНК с неговото реализиране? - корупция. На заинтересованите страни - честито пореден престъпник с юридическо лице.

Най-малко 10 паяка трябват! Селяните разбират само от яко дране! Иначе ще продължават да спират на пешеходни пътеки, спирки и гаражи!

със синя или без синя зона трябва да ги вдигат