Огромни дупки по основен булевард във Варна

Огромни дупки са се отворили по бул. „Цар Освободител“ в района на варненския квартал „Владислав Варненчик“, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Огромни дупки по основен булевард във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя Венцислав Василев като знае че има дупки що кара така, че да си криви джантите ?? Ще внимава като кара, с подходяща скорост !

е на ви сега избори демонстративно си купуват гласове и то по 100 лв бройката

НАЙ БЪРЗО ЗАПАДАЩИЯТ ГРАД В БЪЛГАРИЯ.МРЪСОТИЯ,РАЗБИТИ УЛИЦИ,ЧАКАЩИ ВСЕКИ МОМЕНТ ДА РУХНАТ СГРАДИ,НАДРАСКАНИ ОЛЮЩЕНИ ПАНЕЛКИ,ФАЛИРАЛИ МАГАЗИНИ,БЕЗРАБОТИЦА,А ЗА МАЛКОТО РАБОТЕЩИ ЗАПЛАТИ 500ЛВ.

Ахххх, защо си толкова прав.... С 300 милона не свършиха работа и за 100 милиона..... Само нови автобуси и тролеи не стигат. Оправиха основните булеварди, но поддръжката е под всякаква критика.... Ускорения бус коридор е химера като псевдовелоалеите. А съоръженията за инвалиди в подлезите досега не съм видял да се ползват.....

Дупки ? Най- голямата яма за изпълнителите !!! Кой ги мери колко са големи , колко и каква смес поставят? Давай на маслините - Ние плащаме !!!

Това прави града отличен за живеене с джип! Липсва само синя зона, за да има повече пари за подаръци на Хидрострой!

Як офроуд по гланите булеварди...Яко... Варна - град на моите мечти.

Chefo77

Де да бяха само там дупките ... Но е факт, че точно тази част от този булевард е в ужасно състояние от години. Сега вече е в кошмарно.

Стига с тези кръпки ,не забогатяха ли вече тези ваши фирми ,до кога ще им давате ? С тези кръпки от години които правите до сега поне 2-3 пъти щяхте да го асфалтирате това разстояние .

Мафията разруши града

Е, това е фалшива новина! Защо не се допитахте до Портних? Според него всичко във Варна цъфти и връзва...какво не му ли вярвате? Виждате дупки по улиците-очите ви лъжат. Виждате замряла икономика, о не в абсолютна заблуда сте! Развитието на Варна като туристическа дестинация едва крета-сънувате! Елате в най-добрия град за крадене,опа извинете -за живеене!

Дупките, а и не само, са символ на изоставената Варна. Градът е заприличал на арабско селище от Близкия Изток, където сградите са тухлено-бетонни гета и презастроени, улиците тесни, мръсни, с дупки и паркирани безобразно коли, зеленина липсва. Така че, нищо чудно, че полека-лека отиваме натам, то и Ердоган го намеква.

Абсолютно точно!

Където има зеленина е пущинак, все едно сме насред гората. :-) Градът ни е трагедия, но на ония там не им пука. Дебелеят и богатеят.

Вижте около училището до общината Приморски каква МИЗЕРИЯ бълва към децата ни и към училището то ненаялите се директори общински!!! Мрсна вода се стича по улицата до завод Дружа, изпиране на килими и жестока мизерия!

положение са си виновни само варненци. Знам, че мазохизмът е болест, но като при всяка болест, се пробва някакво лечение, а не се стои на място, белким ти мине...

пак казвам при герб не се краде. Само се правят пари без смислена дейност. Това не е кражба. Грабеж е.

От какво е сместа е въпросът? :-) Вероятно аз без да разбирам нищо, ще забъркам по-издръжлива смес отколкото нашите фирми за ремонт и строителство на пътища.

Сместта е от стар асфалт, смлян и смесен с малко смола/да не са луди да се харчат за нов асфалт. Обикновено се полага в дъждовно време, без обработка на основата, за да може до 3 месеца пак да се покаже дупката...

вече са направени. за асфалта , той е такъв защото цената му е много ниска. направени са толкова защото общината може да си позволи толкова, а общината е токова бедна защото ние българите сме бедни .

когато си поръчате костюм , но от най евтините ,какво ви дават ;трето класен плат ,грозни копчета и слаби конци. това плащат или това поръчват какво очаквате друго.а за контрола има го ,гаранцията за кръпка е 1 година