Условна присъда за нападение на лекар във Варна

Жена на 48 години от Каменар е осъдена на шест месеца условно лишаване от свобода, като изпълнението се отлага с изпитателен срок три години.

Обратно в новината

Коментари - Условна присъда за нападение на лекар във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредната съдебна простотия - вместо за назидание да й друснат максималната присъда те - условно. Утре пак ще бият лекари и ще посягат на полицаи. Такова нещо в една правова държава не може да се случи. Там посегателствата не се толерират, за разлика от тук.

Условна присъда за лекар за немърливо и некадърно затриване на пациент. И условна присъда за пациент с кофти отношение към лекар. Е пак не е много квит .....

За смърт или осакатяване поради лекарска грешка и немърливост - условна присъда. За бит лекар - същото.

Важно е бандити,крадци,убийци....да могат да си живеят живота докато на убитите,ограбените,пребитите жертви - майната им! Важното е да има споразумение с прокуратурата ! Срещу парички! А умрелите и инвалидите за цял живот - майната им ! Така се грижи държавата ни за нас!

Съдът, прокуратурата... Потърпевшата удовлетворена ли е, или да направи както в приказката за хитър Петър- да лепне един на съдийката, пък тя да си го търси от началната побойница?!