Изтеглят опасно лекарство от аптеките във Варна

Препарат за подсилване на имунитета да бъде изтеглен от аптечната мрежа, разпореди Изпълнителната агенция по лекарствата (ИАЛ).

Обратно в новината

Коментари - Изтеглят опасно лекарство от аптеките във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО ТОВА ЛЕКАРСТВО- ДОБАВКА СЕ ИЗТЕГЛЯ САМО ОТ ВАРНА ПО НАРЕЖДАНЕ ОТ СОФИЯ-ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ-ЧУДЕСЕН СЕГА НАЙ-ОПАСЕН ЧУДОВИЩА СЪД ЗА ВСИЧКИ

Това да не е поредната атака срещу Марешки? Някой знае ли дали той не е вносителя?

как опасно? лекари от медицинския университет варна ни уверяваха да го пием . link

Ааааа.... Извинете, къде е надписа "платена публикация"? Има един куп боклуци от този сорт, но тях не ги спират от продажба, нали...

Много помогна на моя позната да преодолее по леко страничните действия на химиотерапията. Само че тя слагаше инжекции. Донасяха й го от Русия.

От аптеките добре, ама онлайн още си го има.

От написаното не става ясно кое точно му е вредното и опасното...Това, че е руско ли ?

Щом не казват, значи е по сигнал. За което общо взето си уцелил причината.

"Препаратът съдържа като активно вещество хексапептид със структурна формула arginyl-alpha-aspartyl-lysyl-valyl-tyrosyl-arginine с молекулна маса 836 Da. Съставът и последователността на аминокиселините са защитени с патент РФ 2062096. Обстойните клинични изпитвания и дългогодишният опит в терапевтичната употреба на препарата в най-авторитетните клиники в Русия убедително са показали, че в момента няма аналог на Имунофан в световната медицина в качеството му на ефективен имунорегулатор." Цена за балъци 125 лева.

Някои да знае прецедент в които човек се е излекувал от лекарства (абра-кадабра) - напълно !?

h 1

мдааа... има потенциална опасност хората да станат по-здрави, по-устойчиви на всички зарази, с които ни пръскат отгоре със самолети (CHEM TRAILS - химическите следи) като мухи със мухозол ..... ... и да не могат да си продават "безполезните" и скъпи илачи всички фармацевтични ЗЛОДЕИ !!!!