От снега се срутиха козирките на две банки

Козирките на Райфайзен банк и Първа инвестиционна банка на Червения площад във Варна са се срутили от снега. Няма пострадали.

Обратно в новината

Коментари - От снега се срутиха козирките на две банки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди 3-4 години коефициента за сняг в строителна наредба беше повишен, т.е. бе предвидено, че снега би направил такава попразия. Следсвието, ако е компетенто или си вземе експерти /ако има воля за това/ трябва да разгледа частта на проекта за сроеж План за безопасност и здраве, после следва да разгледа дейността на сроиелния надзор. От там е дошла опсаността, това са слабите точки в родното строителство. Разбира се и в този сектор държавата е абдикирала, но признак на малоумие е от страна на инвеститорите да не доглеждат, оказа се най-важни позиции на един инвестиционен проект. Гответе се българи, защото само Бог знае още какво ще ни падне на главите.

stranno be hora, ima incident ima smyrten sluchay, a vie se qdete za gluposti - koe magare bilo po myjko. NE E ZA VQRVANE

Рекламните табели на двете банки също са много тежки и теглото на козирката се увеличава. Незнам защо никой не споменава това?

жалко е за момичето според мен хората са озлобени защото са бедни и неудоволетворени

За пореден път се убеждавам,че българите сме жалко племе!Като чета пълните със злоба написани речи ми се повдига!Варна и Шопи и др. глупости на Бай Ганьо!България затова е на път да я няма!Заради пълните ни със злоба душички нещастни!Затова и плащаме с такива нелепи нещастни инцидентикато затрупаното от бетон момиче!Всичко се плаща!Една част на тая земя,друга на оня свят!Ако не се осъзнаеме навреме и ние ще сме наред!Не злобейте,ами си помагайте,че няма време!

Въпросните козирки са над 40 годишни

ДО ВСИЧКИ СЕЛЯНИ. Ей, чухте ли какво каза Варна там е най-хубаво за живеене какво правите още в София отивайте там. Авгус ми е най-хубаво да си стоя в София А за козирката е ясно кой я е построил и кой е бил надзорник на строежа, да отнесат по ефективна а не условна петичка без право на обжалване и и всичко ще е ОК

Само така,такива Гоговци са позор за България с изказванията си!!!

Оказа се в същност че има убито там дете, но виновни пак няма . И защо два дена след инцидента се наканиха да разчистват. Не е ли задължение веднага да се свърши тази работа. Какво щеше да стане ако беше свършена веднага ? Можеше да се спаси човешки живот. И защо тези тиквеници охранителите не казаха какво са видели ? Щяха ли да ги обесят ако бяха казали истината и бяха разчистили веднага. Пълно безхаберие - това е държавата ни. Аз отдавна и казвам Абсурдистан, ама май никой не разбира колко съм прав в определението си. Жалко за детето/покрай всички други неприятности се разбра, че и то било от Бургас/ и съболезнования на родителите му.

Майка ви да *еба на ВСИЧКИ!!!! Вие за кво спорите бе? Едно невероятно момиче си отиде заради безхаберие и мързел. Това може да се случи навсякъде - не се ли случи скоро и в невероятната софия - пиша го нарочно с малка буква. Такова нещастие се случи, вместо да пишете глупости, по добре не пишете нищо - всички сте СЕЛЯНИ, дори и аз

лошото строителство на козирките. нали все се бърза и се правят икономии. и не плюйте Варна ей... в София сте повече мързеливи. там сте и с повече претенции и ви се иска цяла България да се върти около софия както преди 20 години- ама няма. във Варна ако не е силният вятър който заледява снега веднага като падне , също навятия сняг и влагата от морето досега със снега да е решен проблема .

NAISTINA E JALKO,4E KATO SLOJI6 EDIN DO DRUG 2 RUSNATSI,SARBI,I KOIT 6TE6 SI PRAVIAT KOMPANIA,STAVAT BLIZKI,I V NAI LO6IA SLU4AI ,NE SI VADIAT NA MEGDANA KIRLIVITE RIZI....TOVA OBA4E ZA NA6ATA NATSIA NE VAJI,NIE NE SI PI6EM VEJDI,VADIM SI O4ITE I KOLKOTO PO ZLE....TOLKOZ PO DOBRE....HA KAJETE SEGA ZA6TO NIKADE NE NI UVAJAVAT I NI SE 4UDIAT ,OTDE TOZ PARVOSIGNALEN BITOVIZAM I OTDE TOLKOVA DREBNODU6IE....AMI,E GO NA....VIJTE SAMO FORUMA!!!!

Такива сме си, не ми е по-харно, по скоро ме е срам, че съм част от тази, така добре описана от тебе нация. Сляпа и злобничка на дребно. Господ да ни е на помощ, защото сами явно по-скоро ще се изядем един друг, отколкото да се вземем в ръце и да изринем всичко гадно окло нас, като почнем с управниците, та свършим със снега, той е най - малката ни беда!

Хей, посинял от злоба и слепота човече, не виждаш ли че цяла България тъне в сняг и мизерия, та ти от твойто преспа викаш на другия в неговата преспа да мре, що за глупост. Всички сме от зле по-зле, а ти си седнал да се хвалиш с глупости. Няма ли с какво друго! Що за ограниченост, всички бедстват, вместо да се обединят - хей такива като тебе нямат място никъде, защото те подклаждат смешната злоба и омраза, а не се видят, че и едните и другите, мизерници и роби - това сме българите - ще се изядем от дребнава злобичка, а няма де се вземем в ръце и да си оправим цялата държава, защото тя цялата е мизерна. Мизерни са всички градове в България, мръсни, малки и бедни, ей това е голата истина!

Дали пък това не е знак с висше, че има нещо сбъркано или е предвестник на задаваща се банкова криза.

абе може да съм на квартира,фирмата плаща,кво ми пука....не не съм морско чедо,тука съм за кратко и слава богу,че е така:):):)

Абе я са спрете малко ебахти нещастниците. Тея козирки са от преди татове време сигурно, ко общо има новото некачествено строителство. Проблема е, че както навсякъде няма никакви мерки за безопасност. И проблема не е в едната педя сняг, а в това че има билбордове незаконно там. Драмата за моряците няма да я коментирам - лека им пръст на хорицата. Не виждам защо ги намесвате изобщо тук?

DO ///////ISKA6 DA ZNAE6 ZA6TO ZLORADSTVAT I SI MERIAT MEKITE 4LENOVE,IMA MNOGOOO,MNOGO OTGOVORI,NADALI NIAKOI OT TEH 6TE TI ARESA...KAZVA SE :OSKOTIAVANE,IZBIVAN NA KOMPLEKSI,SLOVESNO 4IKIDJIISTVO,SVE6TEN PROSTOTA...PROSTOIII NRAV,ZLOBA,MALOUMIE I MALOMERNOST...I T.N I T.N....SEGA kato znae6 pove4e za balgarite,da pitam de...po harno ,stana li ti???

Reihfeizen Bank na Chervenia ploshtad. Kakva groteska, muzishki komunizam i div kapitalizam na edno miasto.

за съжаление не е газ

vmesto da razdavat krediti za nedvijimi imoti na balatsi, da vzemat da si opravqt sgradite

стига с туй Варна - София, аз съм от Варна мн си ни е готин града ама и София не би била зле ако имаше кадърен кмет. както и да е 1во ние не сме народ а племе 2ро из цяла България строителството е такова 3то козирките падат шот тука във Варна ВИНАГИ духа като за световно и вятъра е адски гаден в комбинация със сняг 4то майната им на козирките и другите глупости ами се информирайте за моряците които загинаха лека им пръст. който са намерили жив до сега това ще е повече живи ако не са намерили нема да има, баща ми е капитан бил съм 1 месец с него на кораб и знам какво е

Super katchestvo! Super stroitelstvo! Super ceni! Ej taka shte se sruti i biznesut s nedvizhimi imoti.

Не се срутиха от снега а от некъдърно стройтелство.Не ми се мисли при едно земетресение какво ще стане.Дали изобщо ще остане нещо от новото стройтелство.Дали Варна няма да е новият ПОМПЕЙ пакар и без ВЕЗУВИЙ

xaxaxaxaxaxaxaxaxxax moje li takova nehto beeeeeeeeeeeeeeeeeee

Така де. Уж град пък хлябът от Добрич идвал, уж скъпи села наоколо пък ток и вода нямали за канализация никой и не мечтае, уж луксозно строителство, пък само си пада (някои обвини листата на кестена?!). Варненска работа...

Tova e dosta simvolichno.....

Шопите газ пикаят че избраха Варна за най-добър град за живеене. Останаха на 3 място.Пълни смешници.В София ако имаше вятъра който брули във Варна всяка година щяха да са във вечно бедствено положение. А като вали сняг в шопско се помни единствено кишата и изцапаните от кишата дънки и обувки. И морето и снега и при нас.А за шопите остана ВЕЧНО ТРЕТИ!!!

ха ,ха.варна да се направила най добрия град..абе приятел..я се скрий.с кои градове се сравнявате..със сливен ямбол и бургас ли.

Дълбоко се съмнявам, че си морско чедо. Даже и за загиналите моряци си показа злобата.

На кое да се чудим-на снега или на строителството. Добре го каза! Само дето варненци се гордеят, че плащат много за лошо качество. Ама сиромахът като нямало дъжд и на градушка се радвал...

Хахахахаха

На варненци една педя сняг им обърква биографиите. Я се стегнете малко бе! Уж скъпо строителство пък качество липсва?

Абе, тъпунгери-гагаузи, 11 българи загинаха днес, а вие се дъвчете за глупости. Но нали са от Бургас, за какво да им обръщате внимание.

За този проблем има решение - обадете се на DEVI -предлагат системи против леди и сняг. Аз имам такава и вече нямам сняг по олуците

Ами значи живееш на квартира на центъра на Варна и вече се мислиш за варненец, а пък всъщност сигурно баба от село си е продала нивите че да може да ти плаща квартирата и да ти спомогне да преодолееш комплекса си на селянчето в големия град. Хайде вари някъде да си успокоиш нервите и да си избиеш комплексите и стига с тея злобни коментари за Варна. А на останалите.........в много злобни сме станали ние българите... има ли значение Варна ли е София ли е, Каспичан или което и да е ....... все ние си тънем в помията.

Гледах как са се изтърсили, около 12:30. Според мен е от огромните рекламни пана с осветление в тях. Те тежат, а и зад тях се събират листа от кестените и надали са свалени. Отгоре е станала и плътна пряспа и така...

хохохо живея във варна бе малоумници,даже на центърО,ама слабо ми пука и казвам истината за състоянието на града,па и на бг-то.кат не ви харесва истината си е ваш проблема.

То и козирката на старите бани падна скоро че и куп коли потроши.Явно в бързината да се направи Варна най хубавия град се прави некачествено.Което ми напомня за липсващата мазилка на бетонната конструкция на спортна зала.

Ох...само дано не стане земетресение че като знам как строиме...мани, мани. Нема го стария матриал.

Ох...само дано не стане земетресение че като знам как строиме...мани, мани. Нема го стария матриал.

Имаше един лаф: Като знам какъв съм инженер, ме е страх да отида на доктор. Явно такива инженери са конструирали тези козирки...

Всички сме зле, не разбирам, защо трябва да се злорадства, не че варненци няма да злорадстват за задръстена София, но пък и софиянци не им прощават. Тъпо. А всъщност всички сме на едно дередже и да злорадстваме и да си мерим пишките е смешно :( Всички сме мизерници в една робска държава :(

Dobre 4e nqma postradali radvaite se... I stiga s teq voini Sofia Varna Azarbaidjan vsi4ki sme balgari kvo ima da se rpavite na ludi prez lqtoto dosta ot sofiancite hodime za morence tam a dosta ot varnencite u4at puk v Sf tai4e q se sprete i bez tova ne e v tova problema a v horata koito ni opravlqvat

На кое да се чудим-на снега или на строителството.

Злобно племе сме българите и ти си ярък представител

Злобно племе сме българите и ти си ярък представител

Добре ще е да се огледат покривите на големите супермаркети навсякъде в страната - да не стане като миналата година

Мдааа, банковата система започва да се срива. Очакваше се ...