Глобиха данъчен за ръзгласяване на тайна

Данъчен служител, проверявал семейството на варненския председател на БСП Борислав Гуцанов, беше наказан с глоба за разгласяване на информация от ревизията.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха данъчен за ръзгласяване на тайна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе учителко любима нищо не ти се разбира ма, прочете ли какво си написала, че и частни уроци искаш да даваш

Освен че са я глобили, дали са я уволнили?...Това , че не може да изготви справка, а ревизионните актове са основават точно на това, говори за пълна некомпетентност. И колко ли обикновени хора са пострадали от нейното незнание.

Ами може да е от ДПС и да не може да я уволнят ....

Оправете си заглавието, неграмотници. И си включете проверка на правописа. Има я във всеки един редактор. как сте станали журналисти не ми е ясно. Този, който е проверявал статията и той е толкова грамотен.

В НАП във Варна работят само наши хора, там няма случайни. Познвам хора дето не могат две дроби да сметнат, а са на доста висок пост. Жалка работа.

е па я не ти вервам... колко му е да метнеш една дроб сърма или едни дробчета по селски?

Дари

Няма смисъл да се питаме, ако ставаше въпрос за проверка на пенсионер, който събира месечен наем по 150 лв., например, и данъчната постъпи по същия начин, дали щеше да бъде съдена...

Много невежество в сайта,какво сте учили? "РЪЗГЛАСЯВАНЕ" е неправилна и силно неграмотно написана,а правилната е "РАЗГЛАЯВАНЕ".ПРЕДЛАГАМ БЕЗПЛАТЕН УРСПО ПРАВОПИС.....

дали си прост, а ?!

Не е прост! Простия си ТИ!!! ОчевАдно е!

Ясно е какъв експерт е османова!!!!!

крадлив комунист си е гуцанов

... не може да бъде... гуци-гъци...