Лекари от УМБАЛ преглеждат бежанци в Харманли

Екип от лекари и медицински сестри от УМБАЛ "Свети Георги" в Пловдив от 5 до 9 декември ще извършва прегледи в регистрационно-приемателния център в Харманли.

Обратно в новината

Коментари - Лекари от УМБАЛ преглеждат бежанци в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама стига с тези бежанци.Аз 37г.плащам данъци,осигуровки, а сега нещо не ми е добре и няма направления.Цяла година плащах осигуровки и тези дни направих инсулт и не ме пращат ни на специалист ни в болница.Джипито казва сега ли намери да се разболяваш, а за мигрантите по всяко времеможе.Държава и чудо.

Аз се срамувам от продажната политика на правителството. Ние родените тук щеси плащаме за паразитологични изследвания, микробиологични и серологични проби по 2ш0 лева на тест, защото здравната каца, не покрива, изследвания като: Варицела вирус, Херпес бирус, Хеликобактер титър, Хепатит серология . Най -вероятно ще бъдат тестувани и за сексуално преносими зарази, сифилис, спин, идр. За Трепонеме палида, причинителя на сифилис , ние българите плащаме при започване на работа, бременност и преди хирургическа интервенция. И всичко това те ще получат безплатно, заради европейските фондове, заради това , че този който поиска ,,Горещи пунктове" се облаготелства от парите дадени за това , за сметка на българският народ.

Предполагам, че грешката "здравната каЦа" е неволна, но е много близка до истината - да, наистина е каЦа /без дъно/.

А защо НАП не поиска да си платят здравните осигуроки за пет години назад ?

оправете си заглавието. Пловдивските лекари преглеждат мигранти, а не бежанци. Стига сте се подмазвали и вие не знаете на кого.

Такааааа... а кой плаща, а?

е как кой, българският народ!

И нека всички здрави, интелигентни, съвършени бежанци да си ги приберат с тях наобратно в Пловдив. Така ще са малко по-обективни и няма да се твърди, че крастата, маларията, варицелата, пиодермиите и т.н. не са заразни, не са опасни изобщо не са болести. Нима в Хасково, Ямбол, Кържджали няма лекари???? Много лесно е да отпишем 3 града от границите на България. Но след тези градове ще падне и Пловдив. Местните лекари са не по-лоши специалисти, но има един проблем - ще бъдат обективни и няма да пуснат 'здрави' 'бежанци' сред Хората. Нали се борим по европейски директиви да защитим исляма? Нека докторите, които преглеждат, да са Български Турци и Български сирийци. Но нека после не ги линчуваме, ако милеят повече от продажните българи, за здравето на Хората и здравето на България. Нека да имат правото да не допуснат приматите сред хората.

Реда на хасковските лекари мина предната седмица.