Екшън с журналистка и полицаи пред МС

Екшън с журналистка и полицаи се разигра на метри от Министерския съвет.

Обратно в новината

Коментари - Екшън с журналистка и полицаи пред МС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ли вестник може да хареса и ред написан от такава гарга.Браво на полицаите.Такива в карцера и бой, бой по тиквата.Кой ли й е дал някаква диплома на таЯ селянка.СРАМ ЗА БЪЛГАРСКАТА ЖУРНАЛИСТИКА

Мунчоооо, нали нямаше кореняци софиянци?!!!

Що си мислите ,че простаците са от провинцията?90% са кореняк софиянци.От край време се знае ,че софиянци са тъпи ,нахални , нагли и че законите не са за тях.Това ,че са с хемуроиди и с най-малко три диоптъра не ги прави по-умни!!!!

Кой крив, кой прав???!!! Важното е да драскотим...

Докато има такива пишман журналисти и разни наглеци няма да се оправи тази държава. Крайно време е да им се свият перките. Полицаите трябва да имат по-големи права, а не всеки сульо да им се присмива безнаказано. Тук е силата на държавата..

Ако наистина се е опитала да избяга от проверката, да я закопчеят. Само че по света не ги закопчават за разни колчета, а ги прибират с белезници в полицейските коли и ги откарват в участъка. Тук полицаите малко са проявили самодейност, в желанието си да унижат, пъргавата и явно устата гражданка.

За своеволия към полицията трябва се действа както в благоевград оня мафиот / за справка/. След това полицаите трябва да се награждават мин с по една заплата за стимул а не със съд . Е това е.

Проверката с дрегер на Янкулова отчете 0 алкохол Екшън с журналистка и полицаи пред МС Кой и защо написа това творение??? Никой, нищо не разбра???

Тая е няква турбо селянка. Ако иска и зад Страсбург да отиде. Заслужават такива като нея един хубав бой в управлението и да ги приземят в реалността!

С такова поведение щом не е пияна, значи е откачена. Трябвало е да я закарат в психодиспансера за определяне на диагнозата й и да й ударят инжекция за успокоение. Лудите са навсякъде!

Какво става с този народ-дете убива ,журналисти ги бият, журналисти не се подчиняват на закони,просто мъгливото време действа -това се казва Английски синдром,който се изразява в агресия на хора с слаба психика.Моля всеки да се тестова в мъгла-защото незнам до къде ще стигнем.

До някъде и аз мисля така, но все пак, по цял свят има полицейски проверки. Мой познат живее в Испания и казва, че доста често ги спират на улицата за проверка на документите, просто ей така, без конкретна причина и това било нормално. Друг е факта, че в България инкой не уважава полицията по всеизвестни причини, но вината до голяма степен си е на нейна.

ти нормален ли си в коя държава може да се случи подобно нещо да осуетиш проверка на полицията - да не братовчед на журналистката. Браво на полицията така трябва да се работи а не под натиск на журналистите

Полицаите са много ербап и закопчали една жена,а вместо да закопчат Маджо/човек на Румен Петков/ го охраняват да не би някой да го заплюе.

Spored men Narodnoto Sybranie trqbva da prieme zakon , kojto da otmeni vsqkakvi dejstviq na koito i da bilo zakoni vyrhu jurnalistite. Da imat pravo te da proverqvat organite na red i dori te da naznachavat premiera, prezidenta i glavniq prokuror. Tqhnoto nahalstvo nqma kraj !!!

Drogirana e bila !

Поредната откачалка и псевдо-журналистка.. на къде отива този свят, само ненормалници около нас.

Taka, taka, gradusa se povishava. Dnes edna zurnalistka, utre niakolko, vdrugi den stotina studenti. Sled sedmica hiliada zurnalist, studenti, pensioneri. Do Nova Godina izmetete prodaznicite ot vlastta.

Аман от луди лелки шофьорки. Мен една ме обърса оня ден и си замина. Ако бях малко по-луд щях да я набия.

Osven zhurnalistka, Albena Yankulova e aktivist v zashtita na Strandzha. V tozi kontekst deistviata na policiata napodobiavat poveche PR akcia za diskreditirane, otkolkoto opazvane na obshtestvenia red.

Всеки се закопчава, щом не изпълнява нарежданията на полицията в ЕС, САЩ, Канада и къде ли не.

jurnalistite ni promivat mozacite niakoi naiasno li e s tova

Много са смели полицаите.Да закопчаят една жена за колчето против паркиране. Защо всъщност са искали да я проверяват. Вместо да облекчават трафика в повечето случаи полицаите застават на претоварени места и ненужно задръсвтват движението допълнително с ненужни и провокативни проверки. Фашисткит текстове от закона за МВР за неизпълнение на полицейско разпореждане развързват ръцете на полицаите за тормоз над гражданите . В случай на оплакване след това повече тежест имат показанията на колегите , които са дремали в патрулката и нищо не са видели , а потърпевшите са третирани като престъпници.

Драмата в София с новопристигналите пълчища от село е пълна.Градът заприлича на огромен коптор от тях- нагли, прости и агресивни.И господ вече не може да го спаси...

Тази жена ми преподаваше по литература, в гимназията, преди 7 години! :-)

Аз нещо не ги харесвам много гражданите дето мислят, че съдът в Страсбург е като кварталното ОФ. Не смятам, че полицията е виновна. Журналистите с нищо не са по-различни в гражданските си права от останалите българи. Има късмет, че ги върти тия номера на българската полиция.

Jalko che e imalo mnogo hora na okolo i chengetata ne sa mogli da i tupnat edin po tikvata tupa

Поредната селска изцепка на новите софиянци!

КУКИТЕ СА ВИНОВНИ !

Контейнерите за боклук нямат право самоволно да задръстват пътното платно, ама на никой от катаджиите изобщо не му и запуква от това, че от общината са ги намутарили там за нарочно удобство само на фирмите на боклукчиите, но не и на гражданите или на шофьорите.

подкрепям! евала! бой на ченгета и журналисти! аман от извратеняци и пустиняци:))

ега ти журналистите.нека да иде в Страсбург и да се опита да направи това което е сторила тук.поне 3 години няма да излезе от затвора . Овца !!!!

До Мунчо-Ти си тъпа свиня,с огромни комплекси.Ходи се пери на реката,цървул прост.Открай време се знае,че завиждате на софиянци.

VSICHKITE V BULGARISTAN STE OTKACHALKI, NIKOY NE MOJE DA VI OPRAVI OSVEN TURCITE.

Връзвайте лудите кучки за колчетата, за да се усмири София

Ами проблема и е, че не кара джип с номер, а-ла мутра. Днес един такъв беше паркиран на пешеходната пътека на бул. Мадрид, ама го подминаваха и полицаи и паяци. Ни документи му проверяваха, ни обяснение му искаха.

КВо като е журналистка-да я смачкат от бой

Petkoff, 6to ne se samoubie6 ritualno brato?!?:))))

Petkoff, 6to ne se samoubie6 ritualno brato?!?:))))

Petkoff, 6to ne se samoubie6 ritualno brato?!?:))))

Petkoff, 6to ne se samoubie6 ritualno brato?!?:))))

Petkoff, 6to ne se samoubie6 ritualno brato?!?:))))

ебати боклука!

Тази 100% е коренячка-софиянка. Личи си по дрес кода и по селско-началническит маниери - точно както на прадядо и софиенец.

Пи4 тая много добре духа. Да и дам и моя дрегер да подуха.

Prav si!!Taq e mnogo zle

Обзалагам се, че тая дебела повлекана е някъде от Долно Уйново.