Чиновници купуват общински жилища на безценица

Общински служители във Варна си купуват социални жилища на занижени цени, тъй като наредбата позволява наемателите да могат да ги придобиват след 5 г. ползване.

Обратно в новината

Коментари - Чиновници купуват общински жилища на безценица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познавам такива "крайно нуждаещи" се живеещи в общински жилища. Пред общинското жилище има паркирани два автомобила. Всяка събота и неделя ходят на село, където имат имот. Трябва да се прави проверка на имотното състояние на такива и да не се допускат.

най-вече има кой да им дава... Дама живее сама в 120 кв. м жилище, в центъра? Думи нямам....

И аз съм пуснал болба за такова да видя дали ще ми излезе късмета някой ден.че едвам свързвам двата края.

Нали за това са общинските жилища, за да могат да се ползват от социално слаби наематели на по-евтини и достъпни наеми. Ако си такъв и живееш в такова жилище просто си живей и си плащай, ако пък имаш възможност да се сдобиеш със собствено- кандидатствай за кредит и си купи. Но да се продават общински жилища на цени далеч от пазарните след 5 години живот в тях съвсем не е законно.

Да си общинар, и да си правиш далаверите,щото си в комисията не е хубаво.

Далаверите на гербаджийските директори по социални и кономически въпроси нямат край! Идват избори, мислете! Докога ще търпим тези търкащи бюрата грабители?

Кой освен цигани живее в тези общински жилища?

общински жилища къде ще настаняват хора без дом. Всички сделки могат да бъдат преразгледани в съда и доплатени. Може и трябва. А който си е имал и друго жилище, докато се е правил на крайно нуждаещ се ще си говори с прокурора. Това повсеместно самоуправство може да се спре само със съдебно преследване и носене на наказателна отговорност за злоупотреба със служебно положение. Очакваме новини по случая.

Не може ли в Девня да им се намерят общински жилища? Защо трябва да е на центъра във Варна? Има пустеещи села колкото искаш.

... аз самата живея в такова жилище и смятам да си го купя, обаче съм нагла защото семейстовото ми има много имоти и аз не се нуждая от него, но нали съм мошеничка, за далаверата става!

комунисти, от край време е така и после искат заплати, я им сметнете заплатите с едно подарено жилище

Сиромаси! А по един кол в главата, А?!

Нее не в главата да се забие на друго място

АМАН ОТ ОБЩИНСКИ ПАРАЗИТИ . Ако купя препарат против мухъл"Саво" и напръскам някого дали ще изчезне ??????

Предполагам, че първи ще е кметът на Варна и сие!

И директорите на герб по социалните и икономически въпроси.