Набират бургаски строителни работници за Израел

Агенцията по заетостта подновява набирането на професионални строителни работници за временна заетост в Израел.

Обратно в новината

Коментари - Набират бургаски строителни работници за Израел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кожодери. Ако са израелски строители ще им плащат 5 - 8000 долара. Изроди крадливи, ама нашите ще им се вържат.

абсолютно си прав братя българи не им се връзвайте бил съм там много отдавна аз работех на черно при 8 часа работа аз получавах 1500 долара атука като гледам по 10-12 часа трябва да работите и какви са тия посредници без такива и ощте нещто сега 1 долар е някъде 4.60 4.80 а не както пишат 3.80.отделно яденето сега е скъпо там и цигарите същто имайте предвид че 9.5 месеца само жега без какпка дъжд как се изкарва по 10-12 часа помеслете за здравети си такива пари 1500 мин.искайте за 8 часа мисля чее нормално и петък и събота да почивате .защтото там в неделя се работи .иначе мога да кажа че евреите са по човечни от западно европейците гарантирам ви .на тия които искат да отидат им желая успех и здраве.

В Бургас в момента се предлага платена работа за строители, прави се масово изолации. Докарват се по 50-60 лв. дневно. А в Израел ... като в пионерски лагери - по 6 души в стаи, 15 часа работа за жалки пари. Не си струва, не се лъжете.

Ай де, има ли бургаски лапни шарани!?! Ако има да идват!

Няколко бг-турчета станаха курбан взеха им органите за трансплантации .За условията на труд на бг строителите в Израел прочете в сайта Бивол нещо като съвременен 10часов на ден концлагер ужасни условия жега и мизерия

хахах на майната си и за жълти стотинки ;) едва ли някой ще се върже , а работата ще е три пъти повече от колкото тук !!!

аиде ще ходя да им работя на чифутите, в бургас си е къде по добре

То и тук няма кой да работи.Ще внасяме от Израел.

Егати тарикатите.Ще отидеш в Израел и ще работиш пак за жълти стотинки.