Уволняват шефа на Общинската поземлена комисия в Панчарево

Министърът на земеделието и храните Десислава Танева обяви, че ще бъде подаден иск решение за имот в Бистрица да бъде обявено за нищожно.

Обратно в новината

Коментари - Уволняват шефа на Общинската поземлена комисия в Панчарево | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кой ще я съди?

Все едно сега правителството да ревизира целия приватизационен процес за 2...косур години??????. Дрън , дрън чи пляс. Както обеща Б.Б.- ами не може да стане защото все едно сам себе си да разследваш в даден период, а и българската приказка за гарван гарвана око не вади. Бития бит , е... излъгания излъган особено при сегашното състояние на съдебната система.

МАЛКО Е!!!!! В МОМЕНТА СЕ ЗАСТРОЯВА ГРАДИНКАТА НА ЛОЗЕН!!!!!!! ИМА ЛИ ЖЕЛАЕЩИ ДА СИ НАПРАВЯТ КЪЩА В СРЕДАТА НА ГРАДИНКАТА!!!! ПОСЛЕДНИ 3 ПАРЦЕЛА!!!!!

Нищо ново не научаваме. По същите схеми са заграбени земи в Албена, Балчик, Малко Търново, Резово, Сапарева баня, Хисар, Пампорово, Смолянски езера и Разлог. Поне тези за които аз знам. Няма да стане нищо , защото всички шефове на поземлени комисии са от различни партии и са отчели далаверата където трябва. Има десетки сигнали за тези нарушения още от 2002г. но нищо не е направено и не се разглеждат поради давност.

А останалите в цялата далавера, по-обстойна проверка проверяващите, вижте и свързаните отдели в общината в Панчарево, тези дето правят скиците и колят и бесят ако не им подадеш нещо под масата, вижте и порочните служители начело с шефа на местни данъци и такси в същата община. Поразгледайте и бръкнете по-надълбоко, иначе нищо не правите. Ще дойде нов директор на поземлената и старите ще го обучат много бързо.

С какво ПОВИШЕНИЕ ще ги накажат после

ИМАМЕ РЕШЕНИЕ НА ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ПАНЧАРЕВО ОТ 2006 Г. ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗЕМЯ , НО ДО МОМЕНТА ,НЕ СМЕ ПОЛУЧИЛИ НИЩО ЧАКАТ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО ДА МИ СЕ ДАДЕ ЗЕМЯ И ТАКА ДЕСЕТИЛЕТИЕ ВСИЧКО ГРАБИХА И ОКРАДОХА .

защо не напишете и на кого точно е имота? журналистите, спите ли?

Има цензУра!

Аз пък мислех, че при злоупотреби с милиони би трябвало да има конфискация и доживотен затвор, а то какво се оказа само уволнение. Оттук целта на всеки държавен служител явно ще бъде да осигури родата до 10то коляно, а след това го уволняват и излиза в "заслужена" пенсия.

Те тия поземлени комисии в цялата държава са твърде апетитни служби. На много места се разграбиха земите на собственици на парцели под 3 декара земеделска земя, общински мери и пасища, общински гори и манастирски и църковни земи - но все още тук-там са останали вкусни парчета . Да се чуди човек как така чак сега се уволнява някой - най вероятно не си е вързал гащите добре с колективната безотговорност - подписи на всички членове на комисията, или не е удовлетворил желанията на някой от горната власт имаща върхушка.....

А кога ще е делото? Само ще увлонявате ли ?

поГЕРБаха България!

Значи нарушаваш закона срещу рушвет и накрая само уволнение?! Уникална държава :(

Ще има преместване .... от един крачол в друг.