Нашенци откраднаха мощи на Св. Георги в Сърбия

Полицията в Горни Милановац арестува двама български граждани, заподозрени за кражбата на мощите на Свети Великомъченик Георги от църквата „Св. Георги” във Врачевшница край Горни Милановац.

Обратно в новината

Коментари - Нашенци откраднаха мощи на Св. Георги в Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Духът му си присвоявайте,всичко останало след смъртта е като на всички.

Арестуваните не са двама граждани, а са двама айдуци както е писал ЛАИК.

Е-е-е....Хайде научете се да различавате българите от циганите и турците!Негърът ,ако си сложи българско име,няма да стане бял.Турците и циганите като се накиприха с най-хубавите български имена,пак си остават негрите на Европа.

От отварянето на границите се възползваха главно бг боклуците-крадци, сутеньори, проститутки.

Дано да ги открият и ги върнат ! Наистина такова нещо е безценно...

Дано мощите вече да са в БЪЛГАРИЯ,и без това са си наши.Сигурно това е поръчка от службите или по точно от Божидар Димитров,е кофти че са хванали двамата агенти но няма как,трябва да се жертват в името на РОДИНАТА.А сърбите да го духат,то ако ги питаш и азбуката е тяхна.

ТУК И ДЯ ГИ ХВАНАТ, НИЩО НЯМА ДА ИМ НАПРАВЯТ, АМИ ДАНО ТАМ,В СРЪБСКО БРАТЯТА СЪРБИ ДА ИМ СЕ ОТБИЯТ ЕДНО ХУБАВО ПА ПОСЛЕ АЛАЛ ИМ ВЕРА.

преди десетилетия така изчезнаха мощите на чаплин сега на св. георги и винаги е замесен бълдаския гений

Хайде, творците на новината да уточнят колко са българи тези, които шетат из Централна Сърбия/Чачак... и какво търсят там - не е трудно да се досети човек за действителния произход.

tipi4na balgar6tina

е..чудно! този дето е поръчал на айдуците да отмъкнат мощите на Светеца.. сигурно си мисли, че ще се цели с тях, но не прави сметка, че ги е придобил чрез грях!

olele olele, goliam griah e tova!