Учредиха граждански съвет в столичен квартал

Новоучреден граждански съвет "Общество" ще помага за решаването на проблемите в район "Младост".

Обратно в новината

Коментари - Учредиха граждански съвет в столичен квартал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време беше да се спре с презастрояването в кварталите.Младост имаше такива хубави зелени площи и нагъчкана блок до блок.Нека публикуват и телефон за връзка с този граждански комитет . И какво ще стане с детските площадки превърнато в паркинги от нагли съседи? Нека се реши и въпросът с паркитането по малките алеи пред блоковете.

Ееее, браво! Най-после! Чукна се българина по главата! Това дето от десетилетия се говори, за гражданско общество но никой не го е виждал вече започва да се проявява. На всичкото отгоре шопа вика "такова животно нема". Епа... има! Само дето ние не го познаваме още. Комунизмът ни лиши от основните ни природни инстинкти, привикна ни да бъдем отглеждани като бройлери. Е, няма вече кой да мисли за нас, всеки трябва сам да направи нещо. Лошото е че в един вход на жилищен блок не могат да се разберат хората, камо ли в цяла държава...

аз пък искам градинката пред нас да я махнат и вие ще дойдете на това мнение, но ще е късно, такива злини стават там, че не мога ги описа накратко кражби, клюки, бой, шум, пияни, наркомани, а сега почнаха да идват бежанци и колко боклук оставят те да не говорим

А когато са застроявали Младост с техните блокове са гузно мълчали и са грабил апаратментите. Да си купят земята под блокове и градинки и тогава да се разпореждат. Само така е справедливо иначе всички ще си заградим около нас и няма да пускаме никакво ново строителство независимо на какво.

Моля коментиращите да четат внимателно , а не да пишат първото, което им дойде на ум, видели, недовидели!!! Подкрепям ново учредителите!!!

човече, ми те дублират дубльорите на дубльорите на официалната градска управа бе!

Оффф, едва се събрали и вече се разцелипи. Ето за това никога няма да успеем в тази държава. И политиците ни са такива, и граджаните са такива.

Ми те нашите политици, откъде си мислиш че идват, от Марс ли? Или от Венера? Политиците са си такива като нас - ама българинът много го бива да намира кусури, все други му виновни, обаче той не! Българинът който критикува е винаги прав. Ако Българинът (с главна буква вместо име - примерно Бойко, или Боян, или Борис) бъде избран за президент, то тогава разбира се ще "оправи държавата". Само че не го избират. И да искат да го изберат той ще се дърпа.