Митинг-концерт на ”Шоуто на Слави” ще блокира Орлов мост

Голям митинг-концерт на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд в подкрепа на референдума, иницииран от "Шоуто на Слави", ще блокира Орлов мост на 29 октомври, събота.

Обратно в новината

Коментари - Митинг-концерт на ”Шоуто на Слави” ще блокира Орлов мост | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кому е нужен целия този цирк-митинг-концерт.....в подкрепа на!!!?? При положение ,че още от сега е ясно-50% гласували е непостижима бариера!! Много ми е любопитно селския джаз как ще изглежда на следващия ден след проваления референдум.Дали ще се разсърди на народа,дали ще започне още по-силно да го обижда ,да му се подиграва или ще си напусне т.нар български шоу-бизнес и ще се впусне в политиката ,за да ни оправи:-)))?

Добре е да започне с взрив недоволството срещу статуквото на глутницата герб! Но Слави Трифонов какво ще подкрепи? Промененият текст за Референдум? Този човек има голям принос в деградацията на българите. Ще се убедите как ще подкрепи косвено, с текста в този Референдум - БСП,ДПС и кого най-вече? Бай .УЙ!!!!!!!!! Колко мили са към него, учителката по руски от Общината,МВР.Браво ,браво долни измекяри!!!!!!!

много злобен и прост народ има по тези форуми. Защо само намирате кусури на тоя или оня. Тази "държава" трябва да се "разтресе" от нещо, било то от концерт на Слави.

И внимавай да не допуснеш някоя правописна грешка , че много учители има във форума и веднага ще те смъмрят :)

Ходи и ти да се изходиш на някоя централна улица и ще видиш как ще разтресеш държавата.

г-жо Фандъкова, колко струва да затвориш за цял ден възлово кръстовище в София? Тези пари как ще се отразят на бюджета на столицата?

Чалгата е узурпирала цялата държава. Простотията е над всичко. И Фандъчка е там. Това е!

Защо не направиха концерта в Южния парк, може би за да не развалят спокойствието на Фандъчката? А сега ще са потърпевши всички, които минават през центъра. този град се управлява от идиоти!

Какво падение на държавата.Каква власт!Да блокират основен пътен възел заради натрапен концерт от самозабравил се шоумен.Няма ли стадиони , зали.Да прави концелтите си там и да си плаща за инициативите. Срамота. Обявявате своето безсилие да му откажете два дни преди концерта.За да няма време да се надигне вълната от възмущение на гражданите за своеволието.

Думата шоумен трябва в този случай да бъде в кавички.

Поредната недомислена изгъзица - блокирането на половин град заради един чалгар, който се е взел насериозно и си мисли, че ще отидат повече от няколкостотин души, почитатели на блудкавите звуци. Дори и заради осакатения референдум не си заслужава да се търпи този ужасен шум. Не им завиждам на живеещите около Орлов мост.

Трябва да се бунтува този Народ ако изка да се оправи Браво

пише се иСка неграмотни българино

какво значение има как е написано нещо , след като не можеш да прочетеш смисъла му , като ти се коментират правописни грешки ставаш учител и без това има недостиг на кадри

Явно концерта или митинга на Слави както и референдума бърка в гъза на всички политически партии е може и да не ходя на концерта Но на референдума със сигурност -3 въпроса-ДА

Айде моля ви се, сульо и пульо блокирваха Орлов мост, защо да не го направи и Слави Трифонов? Гледахте ли концерта му в Лондон, където събра цял стадион българи, и то такива за които говорим, че са цвета на нацията избягала в чужбина от тъпата ни държава. Вместо само да плюем по форумите този и онзи, трябва да разтърсим с нещо тази държава и самозабравилите се политици. Може и този концерт да е един от начините да го направим...

има си място за такива концерти.. С какво е по-специален тоя, че да блокира основен булевард за цял ден? Хората, които протестираха и затваряха булеварда, си имаха причини. Тоя какво иска? Да си напълни банковата сметка от спонсори на събитието и да подготви простите хора да гласуват за него след време, както стана със Сидеров.. А това че напълнил стадион в Лондон - това говори лошо само за тия "българи" там.. Айде да ходи да се пенсионира и да си гледа здравето, а да не се прави на великия родолюбец..

КОЙ е този Трифонов, че да затварят заради него Центъра на Столицата и да карат хората живеещи в този район насила да го слушат??? Столична община си превишава правата, МВР - също!

kirchevo

Ами ти кой си "Бе-е-е-ее", що си анонимен.

Леле, такава истерия от соросоидите и другите боклуци не бях виждал отдавна! Тоя Слави яко е бръкнал в нечии интереси!

Пусни си чалгия, сипи си ракия и си щракай с пръсти, бъди ИДИОТ! Иди цуни уя на плешивия селяк.

Как е възможно един прост селянин с 11 клас, да му се позволи да затвори столицата на държава пишеще се член на ЕС? Къде го има това? Ако някой умира в Младост или Дружба как ще стигне линейка до него? Ако има пожар, катастрофа или пък земетресение какво правим? Това не е дъжава, това е територия. Няма бъдеще за местните човекоподобни гордо именуващи се чалгари. Да идват турци, цигани, сирийци, афганистанци, пакистанци, негри и други боклуци и да режат главите на местните туземци. Това трябва да спре, не може повече да се търпи този безкраен ужас. Как е възможно един чалга идиот да си прави простотиите насред София? Тоя боклук е 100% комбина с управляващата каста, защото ако не бше, НИКОЙ, НИКОГА нямаше да му позволи да блокира цял град, който е и столица на т.нар. "държава" на т.нар. "българи"! Призовавам малкото останали разумни бели българи да си пият бирата и да си пуснат здрава музика в деня на т.нар. "избори". Да ходят да гласуват маймуните от гетата, чалгарите и политидиотите!

Въз основа на какво това шибано, опростачено, недоразвито общество краде от банкови влогове, от здраве, от съдби? По-добре да се затвори "Орлов мост", макар че е по-вероятно при такава организация мафията отново да стои и зад този нагласен протест!

kirchevo

Възможно е възможно, те други и по-прости чак МинистЕр ПредЦедатели стават.

Направо не ми се иска да повярвам, че заради тоя егоцентрик, популист, алчник и кръвожаден за слава и власт чалгар Слави Трифонов ще се блокира целия център на София!! Толкова ли няма стадиони и зали да си прави концерти и PR, че трябва да блокира града!? Отвратен съм и от властите позволили този позор!

Представителите на Мултигруп, какъвто е чалгаджията Слави и тези от централата на БСП вече 20 години мечтаят да затворят Цариградско шосе и Орлов мост, както го направиха навремето демократичните сили. Най-после след като чалгализираха младите до краен предел и докараха българите до просешка тояга вече могат спокойно да го направят. Всички ще им повярват, че по времето на Правешкия селяндур е било по-добре - не е имало чалга и такава бедност. Вярно е. Аферим.

Юрууш на безплатните маслини

Защо всеки идиот може да се подиграва с гражданите и гостите на София? Защо тоя галфон не си направи чалгата на някое безлюдно място? Защо от моите данъци ще се плаша охраната му? защо така не се охраняват възрасните хора по селата, ами циганите безнаказано ги бият и грабят? Аман от чалга, навсякъде, в радиото, телевизията, парламента, навсякъде! Хора, да се надигнем срещу чалгарите и чалгата!

Народ ще се събере - българите обичат безплатен сеир. Лошото е че Слави е патриот само на думи и реално от тоя панаир нищо няма да се промени.

Тоя митинг, ако събере народ до спирката на Орлов мост пак добре. А те са се засилили за тълпи до Ропотамо, че чак до 4-ти километър, верно са Ку-Ку :D

Червеният учиндолски чукундур явно е новия политически проект на Русия/Държавна сигурност.

Кой тъпанар в общината е налапал парички под масата, та да позволи това? Защо половин София се затваря заради чалгарски концерт? Защо всеки тъпак като Слави Трифонов се упражнява върху нервите на софиянци, за да покаже колко голям тъпак е? Защо не си направи концерта на поляната на летището, ами трябва да тормози нормалните хора?

Ами общината е на ГЕРБ, какви по-големи чалгари от гербаджиите? Самоковска чалга...

Много щум за Нищо. Ако не докара хора с автобуси, както правят БСП и ДПС, едва ли ще има публика.

Публика ще има - човеци обаче няма да има.

Славчо, така и така се събирате, минете през градинката и бутнете мАнумента на САвеЦката армия. Барем едно добро дело да има тая вечер.

Добро ще е ако минат през южния парк да бутнат паметника на хамериканските пилоти бомбили София!

Бомбили, бомбили, ама миролюбивата савеЦка армия после направи преврата, които изби поне 20 хиляди българи и причини поне 3 национални катастрофи.

Слави е продажно копеле рубладжия чалгар.Всичко друго но не и българин.

Не мисля че е рубладжия или доларджия, по-скоро е турсколираджия.

Русия дава пари на Слави и той облъчва народа и го опростачва.

Сельоооо какво ще правиш в София бе чалгар.Тук н е Русия или селото ти.

Купен си от Русия и никога не си бил българин бе Слави.Не ти вярваме.

ЧАЛГАРИНОООО НИКОЙ НЕ ТИВЯРВА, В ХОЛА МИ ДА ПЕЕШ НЯМА ДА ТЕ СЛУШАМ

Славчооо зле си малкия.

на чалгаджиите, Не е виновен този който иска, А КОЙТО МУ ДАВА! Значи съвета отговаря за тази аномалия. Къде го има това в Европа?

Кой в Столична община се съгласи да блокира София? Има паркове, има площади, има стадиони, има зали. За какъв се мисли Слави Трифонов?

Третия въпрос на Дългия е Подкрепяте ли годишната държавна субсидия, отпускана за финансиране на политическите партии и коалициите, да бъде един лев за един получен действителен глас на последните парламентарни избори?. При "Да" е ясно. Но при "Не"? Това ще позволи промяна на 0.00лв, или на 0.99лв., или на 2.00лв. и т.н. Каква е целта на Дългия с този въпрос?

по точно каква е целта с мажоритарното ?Да вкара себе си и еки па си и такива случайно блуждаещи които да не знаят на кой свят са обаче да бъдат подкрепяни за ръководители

Е не е така. То и за президент избора е мажоритарен, пък най-вероятно ще спечели един от най-слабите кандидати в надпреварата заради политическата подкрепа.

Ами в момента субсидята е 5% от мининмалната заплата за реален глас, демек ГЕРБ взимат около 17млн годишно, БКП и турците около 5,5млн. Ако субсидията е левче първите ще взимат окол 1.1млн, а другите около 500 хиляди. В момента плащаме около 150млн за 4 години за всички хрантутници, иначе ще плащаме около 12, щото глсуват около 3млн. Даже и да принудят всички да гласуват ще докарат макс 25млн за всики.

... Да отвлича вниманието!...

Кой идиот от общината е дал разрешение да се тормозят хората - първо с блокиране на улиците цял ден и второ с невъобразим шум? Кой идиот, питам, кой?

Казва се Фандъкова!

Селяния, простотия, всичкото мръсотия на площада с уфисиалното анцук

Драги господа редактори, защо не пуснете и информация за градския транспорт?

Защото информацията е изключително трудна за откриване и ще им отнеме много време. Заповядайте - link

Слафчо освен,че е популист си пада и малко пето русо колонист! Не му вярвайте!

Абе какво става в тая шбана държава!? Тоя за какъв се мисли, че му се разрешава и ще блокира половин София, за да попее малко на плейбек!?? Бси държавата!!

все пак, той не се мери с теб, ти си Велик...

А пък ти не.

По-интересно е кой му разреши да блокира София. Ако беше някой с много добри идеи и намерения, но без пари, познайте къде ще пее. Никъде - най много в банята. Е, ясно е кой даде парите, да питаме сега кой ги взе (или си ги разделиха).