Семейство дава 1000 лв. за откраднатата си кола

Семейство от столичния квартал "Княжево" обяви награда от 1000 лева за откраднатия си автомобил - 15-годишен "Фолксваген".

Обратно в новината

Коментари - Семейство дава 1000 лв. за откраднатата си кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Студентски град пред 52 блок,вход В има изоставена,вероятно открадната кола СО 5700 мАБ,стои от няколко месеца и започнаха да и свалят някои части

Ми ок да си я търсят сами, ама ако след това накажат крадците както те решат за подходящо ще им се търси ли наказателна отговорност? Щото аз нямам проблем да застрелям някой крадец, ама после да не ми кажат, че съм убиец и да ме съдят?

КАТО ДЪРЖАВАТА НЕ МОЖЕ ДА НИ ПОМОГНЕ"ZEDER"ИМА РЕШЕНИЕ!!!

Дори македонците спряха кражбите на коли. От цяла Европа се краде само в Албания, Косово и България. От както ни управлява ГЕРБ копаем дъното.

Държавата участва в тези кражби на коли, не може да вилнеят крадци на автомобили без участието на полицията в схемата. Спремо от преди 5 години кражбите са се вдигнали 6 пъти!!! Изроди.

Следете най-голямата автоморга за крадени автомобили в България - Мегап*ртс. Вероятността колата да се появи на части там е около 90%. Звездичката е умишлена!

Пешо "Бореца"- шеф на шесто. Страшен професионалист.... Хората сами да си разследват кражбите....

Нищо, ще пият хората една студена полицейска вода, и ще си купят друг 15-годишен вонлив таралясник. Зер сме автоморгата на Европа...

Важното е да си изберете майка, баща и прочее на нацията, манете я колата, стига с това материално.

в Румъния коли не крадат там крадеш кола 10г, пандиз

За нищо не стават полицаите - абсолютно за нищо. И мене ме обраха - след месец си получих писмото за нула резултат. Наистина за какво издържаме такива органи? Кой ги проследява за резултати. Ама те са кръгла нула, а нищо чудно да са и в комбина с крадците.

Ама ако напсуваш Цв. Цв. или ББ как ще те открият и какво ще последва.....

Безумно малумие се види тука!!!! Как шъ карате човеко да си търсува сам колата бе???? На кво прилича тва???? Вий полицайте за кво земате заплати???? Га глеам номеръ му тоя не е могъл да се нарадва на голфя и зели че му го краднали!!!! Ръчичките да им исънат!!!!

на мен ми беше открадна маската на колата и въпреки че посочих кои са извършителите- съседи, те бяха прикрити а ние сме подложени на тормоз други кражби инсинуации заплахи и побой, но все прикрити от високопоставени приятели- съседи

Абе, вие за какво си мислите че сме полицайте!А? Да ви пазим вещите ли или вас? Нищо подобно. Ние трябва да стачкуваме за повече привилегии и по- високи заплати. Та с вас ли да се занимаваме!? Изчезвала му колата! Голяма работа, да не би да е изчезнала моята. Да отиват в Перник да си я търсят, ние си имаме по- важна работа. Че някой го пребили и ограбили! ХА! Да си е стоял вкъщи, къде е тръгнал на работа. --------------------------------------------- Това е! Българската действителност. Може би това е директива на Европейския съюз специално за България? Знам ли

Как не те е срам да говориш така, до тук ли стигнахте в милицията. Само мързелувате и ядете банички? Как ще се оправим когато дори милиционерите в тази забравена от бога държава не искат да работят.

Ха ха ха 10% разкриваемост??!?? Вие чувате ли се?

И тези 10% са с цялата "стъкмистика" с неоплакали се граждани, убедени да не подават жалба и унищожени преписки. Смятай реалната ситуация каква е.

ако не е презастрахована навреме ...застрахователите да се търсят...

Както винаги,МВР са по умните съвети, а не по действия. За това ли плащаме данъци,да се издържат подобни структури,като,при подобно нещо,те пращат да си търсиш сам вещите...и ние получихме подобна "подкрепа",като ни обраха вкъщи-да обикаляме заложните къщи...все едно,не са комбина с престъпниците и не ги знаят кои са