Прокуратурата се намеси в Бистрица

Софийската градска прокуратура /СГП/ се е самосезирала заради протест на жители от софийското село Бистрица срещу строеж на улица "Черни връх".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се намеси в Бистрица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Wonderland !

нали е ясно, че фалшивото пълномощно е заверено от НОТАРИУС. Докато няма обвинен нотариус, фалшивите документи ще шарят в НАП, Агенцията по вписванията и общините. ОСЪДЕНИ НОТАРИУСИ, за всеки лист хартия. Те са хората, които са длъжни да проверяват истинността на документа. Който злоупотребява, в ПАНДЕЛАТА.

Не е ясно. Това което показаха в общинска служба земеделие е копие на фалшификата, по-който те са върнали земята. Т.е. правиш си фалшиво пълномощно, правиш му леко нечетимо копие и ОСЗ ти връщат каквото си си поискал, тъй като са благи души. Схемата смърди от всякъде. Чудно ми е Цацаратурата защо чака толкова време, а се самосезира чак след като видя, че хората твърдо отстояват правата си и работата ще се разсмърди?!?

Жалко е, че прокуратурата се е намесила. Практиката в последните 25 г. доказва, че за да се забатачи тотално една работа се образува прокурорска проверка. Резултатите или са никакви, или плачевни за гражданите. Фактът, че главен прокурор в момента е лице, участвало в измама на община Пловдив чрез деклариране в нотариален акт на цена на имот в пъти по-ниска от реално заплатената е фрапиращ. Нема такава държава !

"Оказа се, че имотът е реституиран с подправени документи от името на починали хора. Пусната жалба срещу строежа също е оттеглена при съмнителни обстоятелства" Е, па нали сме у България, к'во се дзверите ...

да питат Светльо Качаков

Както в много случаи прокуратурата започва да изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си след репортаж по някоя телевизия, въпреки че знаят за такива случаи. До кога!? Защо?! Въпросите са риторични. Отговорите се знаят от всички.

По БТВ сутринта някой спомена името Захаринова. Знае ли някой нещо или е набеждаване.

Не е набеждаване знае се коя е Димитрина Захаринова.

Ами дайте повече инфо! Димитричка Еди коя си на повечето хора нищо не говори.