Американка стана 35-милионния пътник на летище Варна

Родена в Украйна американка е 35-милионният пътник на "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД, която от 10 г. е концесионер на летищата в Бургас и Варна.

Обратно в новината

Коментари - Американка стана 35-милионния пътник на летище Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново се оляхте - как решихте точно жената на директора да е наградена? Пфу, такова лизане на задници вече е прекалено. Можеше спокойно да дадете приза на някой байчо от Горно Надолнище и тогава всичко щеше да е ОК...

ма моля ти се - те си се събират по разни вечеринки и там решават всичко ... толоз са прости и решават,че ние трева пасем . . .

...и на това отгоре, както се казва в една поговорка за жабата, дето видяла коня че го подковават и тя надигнала крак, виждам и всичките бълхи от псевдо-управлението на града как използват повода да се наредят пред камерата , та да си изчеткат егото. Закривайте държавата!

От тези 35милиона сигурно 24милиона са на летище Бургас. При така направения сбор нищо чудно летище Варна след някоя друга година да посрещне 1 милиардния пънтик ако се вземат в предвид всички летища които обслужва Фрапорт.

Американка родена в Украйна, чувства се българка, женена за белгиец, връща се от Дубай, лети от Истанбул, живее в Калифорния. Ем няма ко друго да кажа :D

хахахахахха - е баш на белгиеца ли жената бе .... то бива, бива да нагласяте - ама това е много наглооооо - нямаше ли как Добринка на Маринчо да беше спечелила, а? Съвсем изпростяхте на това летище .... ограничени същества! Добре,че Костадинов го няма никъде - айде време му е да го махате най-сетне. Унищожи каквото можеше - какво чакате още!?!?

Всъщност самолета е дошъл от Истанбул. Туй за Дубай е ала бала ей така като гарнитура .

Интересно всичко е нагласено незнаех че във Варна идват толкова много американци с украински произход, Задавам си въпроса защо имено украинка с американски паспорт и още полета от Турция не случайно совпадение.

Летище Варна посреща и изпраща средногодишно 1200000-1400000 пътници, всички останали, по 2400000-2700000 са пътуващите от и за Бургас.