Изборите ”3 в 1” в столичния ”Младост” ще са в една секция

Гласуването на изборите за президент, на референдума и за кмет на район “Младост“ в София ще се проведе в една секция.

Обратно в новината

Коментари - Изборите ”3 в 1” в столичния ”Младост” ще са в една секция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мън-мън-мън! Протоколите са готови! А какво стана с част от бус-лентата по Малинов? През нощта, тихомълком, сложиха жълтата боя, после, пак през нощта, пак тихомълком, зачерниха...ДОЛУ БОЙКОВАТА СЛУГИНЯ Фандъкова.

Данчето като малка е падала от магаре. По късно е удряна от трифазен ток. Лекувана е в Дома за недъгави жени в с. Тамарино общ. Тунджа, обл. Ямбол. Там по същите причини са лекувани, Снежана Дукова - депутат от ГЕРБ, Илиана Беновска, Маргарита Михнева.... Домът държи ВИП-стая и за кандидатката за президентка Цецка. Жените в този Дом имат пълна заетост. Правят дървени щипки, макар за тях да няма пазар. Аз съм директора на това лечебно заведение д-р Кожухаров.

Граждани!Отсвирете референдумчето.

Какъв ти е проблемът бе, герберски келеш?

"Поздравления" на парламента за експресното законотворчество! Сега вместо на 2 опашки, ще се редим на една дебела, бавна опашка. Проблемът в Младост не е защото хората, които организират изборите, са некомпетентни глупаци, а че за президент, референдум и общински кмет се гласува по различни списъци (за кмет се гледа уседналост и т.н.) С фалшивата загриженост на парламента нищо не се улеснява, а става точно обратното - хората като дойдат и видят тлъстата опашка, да се откажат и да си тръгват. Бъдете търпеливи със служителите на секционните комисии, тяхната работа на тези избори ще бъде доста трудна! Запасете се с търпение и не се отказвайте, а гласувайте!

В Младост не трябва да позволяваме да се строи безразборно - поредния план на Фъндъкова и сие, е да позволи на мястото на бившия магазин Деница - 30 етажно строителство. Решението за това ще бъде взето в петък. По ПУП / подробен устройствен план / на Младост приет 2009 г. в този район е заложено 2-3 етажно строителство!

Нещо си назад с информацията. Разрешението за безумието каньон нещо си на турците е дадено още преди година

Не, не съм! Ако се прочете информационната табела на обекта / и такава има всеки строителен обект / - се говори за парк със зона за рекреация. Към този момент няма разрешително за строеж! Най-жалко за хората от съседните блокове!