Главният архитект на София спря спорен строеж в Бистрица

Главният архитект на София Здравко Здравков е спрял спорния строеж в Бистрица, който предизвика протести на местните жители.

Обратно в новината

Коментари - Главният архитект на София спря спорен строеж в Бистрица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой направи закона като си налееш основи някоя нощ, да са длъжни да те впишат в регулация. И защо никой не променя този закон, който е широко отворена врата за престъпниците. Протестите трябва да бъдат насочени за промяна на закона.

И ко, т'ва да не е спирало некой, нещо кат е незанонно?

Хайде г-н Цацаров, да видим дали тази бюлетина може да се използва? Помните ли пресконференцията за Костинброд. Къде си сега за Бистрица? Гласът ти не се чува.

По БТВ сутринта някой спомена името Захаринова. Знае ли някой нещо или е набеждаване.

името на крадеца е на фалшивото пълномощно. Очакваме обвинение и присъда по закона.

Бистричани, не вярвайте на т.нар. главен архитект - само обещава и се измъква, когато трябва да прави нещо - виждате и сега - "... прокуратурата трябвало да направи нещо ...", а той се задейства да го поиска чак като протестирахте !!!! Преди вече 4-5 месеца обеща да намери бързо решение за облегчаване на проблема с връзката на Северната тангента с бул.Рожен и още абсолютно нищо не е направено - пътчетата са си все така черни и кални, а дупките вече са по-големи от колите ... Затова не му вярвайте - като предишния е ....

според мен има вероятност и да е по-ззле от предишния, просто поредното подставено лице в управлението на Нашия град. Дошъл от някъде както и "кметицата" ни. Това нормално ли е? Колко според вас им пука на пришълците за Нашия град? И защо продължаваме да ги избираме?

Поздрави на Требич! Точно па тая връзка е най-маловажнта за севернта тангета!

Проблема не е Требич, а че не можеш да влезеш към Илиянци от въпросната тангента