Мъж откри скимиращо устройство в банкомат насред София

За първи път в България потребител откри скимиращо устройство в банкомат, предаде Нова телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Мъж откри скимиращо устройство в банкомат насред София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"За първи път в България потребител откри скимиращо устройство в банкомат, предаде Нова телевизия. " тия нещо не са вчас. Преди 5-6 години на Плиска лично открих и звъняхме на полицията. Утрепаха ми 2 часа в писане и чакане. Преиздадох си картата. ... Колко да е за пръв път... Сигурно всеки месец хващат... Ама и Нова едни гръмки заглавия ала Блиц почнаха да правят

Затова се отказах от банкомати.

Имената на извършили престъпления никога не се съобщават в новините. Евентуално може инициали. А би трябвало да е обратното ... защо името на момчето е в новината? А на тези, които трябва да знаем имената се крият?

ТРИЯ НА ПОРАЗИЯ.

Нема да поврявате колко често има такива на банкоматите - всяко нещо дето не стърчи отвътре на банкомата, а е залепено отвън на практика вероятно е такова. Поръчват си капачки точно като оригиналните и ги лепват на отвора. Крийте си пин не само с ръка - изпозлвайте портфейла или нещо по-голямо за да заслоните напълно клавиатурата. Ама те и клавиатури подменят - лепяъ ги върху оригиналната...изобщо нема оправия с тия банкомати.

е желателно да се посочи. Едва ли ще се приеме, че е реклама - та да се посочи и банката. Иначе става реч за "една жена каза".

Банката е точно срещу пилоните, на двеста метра от чейндж бюрата, Витошка. Във фейсбук има снимки и карта на точния клон.

?