Морето ”завря” от риба, цените паднаха

С невиждан улов на чернокоп край нос Калиакра и Варна през последните 2-3 дни се похвалиха доволни морските мъже.

Обратно в новината

Коментари - Морето ”завря” от риба, цените паднаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно-във Варна цените падат а в София се вдигат! Миналата седмица имаше паламуд по 8-8.50лв за килограм а тази скочи с 2 лева!?!

Блазя им на варненци, няма по-вкусно от прясната риба!

Паразит голям е това човека. Природата се възвърнала за малко, и дивото се нахвърля зверски да лови колкото се може повече.

Не мога да си купя риба, нашето предприятие ни раздава купони. Централата ни е в София. Важат само за супермаркетите с ГМО-та Мъка, мъка ....колко мъка Боже Господи

Като не можеш да си купиш - ходи си хвани. Баба ти все с купони от супермаркет е пазарувала.

Значи купуваш ли ГМО въдица... ;)

Като чета статията чувствам жалка икономическа картинка - кораб, вади тон, а лодка половин?! После хората не я купуват за да я ядат прясна, а да си правят консерви?! Има нещо адски сбъркано във всичко това.

в първата половина добре, ама после кво искаш да кажеш? в кой ресторант/капан ще ти предложат прясна риба изобщо? всичко е замразено, ако не и развалено. то и на борсата е така... Всичките лъжат и пробутват стара риба. Сбъркана е психиката, а икономка от милиЗионери и мъркучлий не става... само кражби

Ало писача на статията лаврак в черно море няма поне аз несъм чувал. За 9 лв е минал покрай лаврак сигурно е някоя резерва като на борсата в Солун е по 6-7 евро

Див лаврак има в Черно море , но е много скъп.

Chefo77

Миналия месец ядох див лаврак, уловен от тъста с харпун. Ударен на Кара дере. 5.6 килограма. Който не вярва, да пита в Горица. Но вярно е много скъп - веднага са му предложили 250 или 300 лева за него. Отказал, както се подразбира.

И къде го този калкан че тя писията когато я имаше беше по -едра от това в рибните магазини, цацата днес стана хамсия, грацата -черноморски сафрид, циганката -паламуд. Поне във Варна все още има живи рибари; хайде спрете се!

Варненските рибари не казват цаца,а трицона!!!Запомни го!!!