Коментари - Варненският плаж се превърна в бунище (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъжно ми става, когато започнете да се обиждате. Защо го правите? Защо? По-добре е да се ОБИЧАМЕ, толкова малко останахме българите, всеки ден намаляваме и вместо да си помагаме, вместо да се организираме да се преборим с мафията, ние се обиждаме. Моля ви, българи, нека се обичаме!

Плажът - огледало на общината.

Някое тимаджийче няма ли изхвърлено между другите боклуци?

Морето се самопочиства, само трябва малко да му помогнем!

На мен плажът си ми харасва. От време на време морето изхвърля боклуци - това може да се види навсякъде по света. Важното е да има организация и пари за почистването.

от боклука ТИМ очистване няма, преди по-имаше шанс някой да ги очисти. сега си купиха разбойко

Още две седмици и няма вече да ти се налага да пишеш глупостите, които си съчинил. Толкова малко ли политически теми има в сайта, че намери и тук да си прокарваш пропагандата?

то като цяло Варна си е бунище, особено така нареченото 'море' и 'плаж' . Разликата е, че лятото се напъват да го чистят от Общината, зимата им е през оная работа и всичко се вижда..

Chefo77

Бунище става, когато боклуци дойдат на гости. Защото са свикнали да изхвърлят където им падне.

Не, не е бунище. Макар че много усърдно се опитвате да я направите такова ти и останалите селски простаци от провинцията като теб.

hahaha мекоговорящите авЬерчитЪ и гагаузки от кайсиуа градина се обадиха ;)))

Да вземат тимаджиите да си почистят плажа. Нали те са го застроили и си цоцат от него.

А, не може ей така. Обществена поръчка трябва. Едно време беше лесно, верижен трактор с една решетка и малко нафта, ама сега ще е 2-3 мильона някъде.

Ами то морето си го връща.