Професор твърди, че е бит от полицай

Проф. Александър Михалев твърди, че е бил бит от полицай в София след катастрофа. Два пъти е искал разпознаване на побойника, но му е отказано.

Обратно в новината

Коментари - Професор твърди, че е бит от полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има пътен инцидент, страните може да обжалват актовете. Слава богу няма пострадали. Но мутрата защо е пребил 70 годишен старец, комплекси ли избива, иска да се докара пред кмета ли? Като ония тримата на околовръстното. И защо тоя инспектор Пенчев крие побойника - професора му е дал номера на колата с тъмните стъкла, има свидетели от терасите. И защо на този явен ПСИХАР му е разрешено да носи оръжие?

Значи, професорът е блъснал човек, но е достатъчно нагъл да мрънка? Не знам как е при вас, но при нас нормалните има такова нещо като чувство за вина и примерно отговорност. Само защото БГ съдиите биха позволили да му се размине, не значи че останалото не трябва да важи. Малко му е бил боя на тоя.

Убеден съм, че е бил бит от полицай. Ако не е бил полицай от Първо РПУ, защо не го обявят официално? Колко време трябва, за да се проверят всички служители? Защо са му отказали разпознаване?

Нямало доказателства... Нали го е разпознал, бе. Пак полицията крие, суче и се върти. В тая полиция има повече престъпници, отколкото в затворите.

"гарван гарвану око не вади, ами се съюзяват и трети натопяват " - народна поговорка........

Професора първоначално помислил, че е мутра. Професоре, правилно си преценил, Типична Мутра си е отвсякъде погледнато - не си сбъркал! Не може полицай да пребие някого само за кеф или за да се покаже че е мъж.

това, че бития и сина му са разпознали бияча-полицай се нарича няма достатъчно доказателства за боя! Да живее "нашата" полиция, която ни пази!

Така е, нали и аз това ви пея :))))

Нищо ново под слънцето. Да не би да е за първи път да ги крият?