Десетки жалби срещу шизофреник, който напада с нож в София

Жители в центъра на София се притесняват, че психично болният, който намушка свой познат в петък, ще бъде пуснат днес на свобода и животът им е застрашен.

Обратно в новината

Коментари - Десетки жалби срещу шизофреник, който напада с нож в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснете го между Дондуков 1 и 2...

Еми тия глупаци да сменят снимката много е подвеждаща. Пак някой не си е свършил работата и не мисли как ще навреди

Тоя на снимката ли е изверга - или друг ако е друг и линчуват този дир бг ли ще понесат вината си

На снимката е един от пострадалите. Видео: link

Човека си е нормален но вие ни правите на ненормални и ни насаждате вашите твърдения. В друга новина чета че Цачева водела с 10 процента а като гледам в вашия сайт ,а и в други сайтове процента е съвсем различен.... на кои да вярваш.

Мисля си, че само много прост и необразован българин, каквито са почти всички управляващи, може да измисли закон, че психично болните да не носят отговорност за деянията си. Здравите да страдат, а болните да вилнеят както си искат. И полицията мълчи защото престъпниците трябва да се поощряват! Така е наредено ОТ ГОРЕ!

Институциите правят така, че веднъж като го настаниш такъв човек в психиатрия ще забравиш да го изпишеш от там. Явно това е начинът да стоят по 10 години в психото и да ги лекуват. Щом не разбират от дума, решението ще е това. Оставяш го и, ако им стиска, нека го изпишат без близки.

Пуснете го в парламента.После кажете, че е невменяем!!

Що за малоумна политика е това, което провежда правителството? Защо задължава родители, братя, сестри, съседи да съжителстват с доказано луд човек? Той не е виновен, че се е разболял, но къде е държавата? Как се живее с такъв човек? Това е лудост, защото лудият не знае какво му се случва, но институциите и те ли не знаят какво може да направи един такъв човек? Безумна държава, в която никой не си е на мястото, т.е. лудите в лудницата и когато отидеш да търсиш помощ, не да вд0игат рамене и да те препращат от гише на гише, а наистина щом търсиш помощ трябва да я получиш от тези, които издържаш с данъци и ниски пенсии и заплати.

Вместо да издържаме мигранти, моля ви дайте пари за психиатрии, защото много българи са вече психично разстоени от живота, който живеят!

След като има десетки жалби, но няма реакция, то служебните лица не са предприели действия и са улеснили с последващите нападения. Т.е. могат да се разглеждат като съучастници на всяко нападение след 1-вото. Той ако не може да носи отговорност, те могат.

Ма имат си некви лични взаимоотношения. За кво ни занимават тия балъчета? Подари му букет от арматурно железо с винкели и въпроса се приключва.

Щом институциите са безполезни, трябва да се закрият и да не ги храним под формата на данъци ... изглежда работещите там са забравили какво им е предназначението.

Поредния случай, в който никоя институция не прави нищо, защото не можела и чакат да стане убийство, за да си размърдат дебелите части. Освен това поредната неадекватна снимка (на приятел на жертва), вместо на виновника/лудия. А ако някой се защити с нож и одраска лудия, какво ще стане? Тогава ще го заловят, а!? За да го изнудят, за да го пуснат, а от лудия не могат да вземат 50 лева...

Кой е на снимката? Дайте снимка на опасния рецидивист - шизофреник, че да се пазим.

Доколкото разбирам от обясненията на отговорните институции единственият вариант остава саморазправата с болния. Трагедия!

Съберете се двама-трима и го пратете в болнично заведение за по-дълго, без опция след напускането на същото да е способен да се бие, да напада или дори да се бръсне. Щом няма институция, която да свърши нещо полезно...!

да го приемат в сградата на народното събрание

Ех, че смешно!