Ръст на сделките с имоти във Варна

Пазарът на имоти във Варна е единственият сред големите градове в страната, който отчита ръст по всички показатели за последните две тримесечия

Обратно в новината

Коментари - Ръст на сделките с имоти във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко,което не е на морето е провинция.

Chefo77

Ърни, ти ли си? :) :)

това е заради руснаците купуващи там

И кои са купувачите,от кои националности не обявяват?Не са малко към 150 000 тази година досега,а миналата още повече!За 6-7 години близо 1 млн.сделки,но не казват кой "обича"България,ей!

И това, вероятно, е поредната платена статия на някоя агенция за недвижими имоти с цел раздвижване на пазара! Освен в София не съм забелязал да има " раздвижване" някъде другаде. Прави впечатление, че в Русе съпоставимите с Варна имоти са по- скъпи!

Да бе морето си било море...Не зная дали някой от големите градове е по-мизерен от Варна, където нищо не се произвежда и се разчита само на два месеца летен сезон. Редица по-малки градове във вътрешността са къде къде по-добре от "морската ни столица".

Chefo77

Личи си, че си от провинцията. Не е проблем месторождението, а тесният ти комплексарски кръгозор. Варна си е Варна, Бургас си е Бургас, селяндурите са си селяндури. Варите, печете - мечтата ви е да отидете в голям град и да живеете на центъра...

Варненското грозде май киселичко ти идва, а?

Прав си. Друго си е целогодишното производство във вашия "град" - лютеница, кисело зеле, туршия. Най-добре си стой там и ако можеш опитай се да убедиш и "съгражданите" си, че не е добра идея да идват тук във Варна. Много е лошо, стойте си където сте.

По-добре производител на лютеница целогодишно в собствена къща, отколкото келнер 2,5 месеца годишно с ипотека на едностайния и без място за паркиране. Гола вода сте.

адинственото място където си струва да си купиш имот в българия е варна, и ако не стигат парите евентуално бургас. който разбрал разбрал, за другите има имоти с падащи цени, с лопатада ги ринеш.

Естествено е да има ръст Морето си е море.Кой каквото и да дрънка