Движението по ул. „Козлодуй” е възстановено

Предсрочно е възстановено движението по столичната улица „Козлодуй“ след ремонта.

Обратно в новината

Коментари - Движението по ул. „Козлодуй” е възстановено | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СОФИЯ е на КОЛЕНЕ! Всичко се рови, всичко се копае... темпове на мравка... тоя булевард затворен, оня затворен... и всичко става едно към гьотере... хлътнал асвалт, ями, дупки, шахти денивелирани... всичко дрънчи! ТРАГЕДИЯ... ИЗРОДИ!!!

Избори идват избори

дай да не ремонтират улиците , щото идват избори. като не ремонтират - лошо , като ремонтират - пак лошо. няма угодия българина

Леле минете по т.нар. "тротоари", положението е скандално. Сложен е толкова некачествен асфалт, на такива едри буци, че ритнах с крак и без усилие отроних част от настилката. Положението е "Кербала" и парчета от току-що положения и вече изронен асфалт се пречкат навсякъде, все едно ходиш по тротоар положен по времето на комунизма, и то ранния... Положението е за "Господарите", но лошо ми става, че практически цялата улица трябва да бъде преасфалтирана!!

Този тротоар е правен по време на комунизма и е изкарал 40 години, искам да видя сега колко ще изкара!!! P.S. По времето на комунизма се строеше много по качествено от колкото сега, така че не го използвай за нарицателно.

Интересно, на 9 Август срока беше до 20 Октомври. Или е удължаван или нещо не се връзва.

КАПАЦИТЕ НА ШАХТИТЕ СА ПОД НИВОТО НА АСФАЛТА!!!КАРА СЕ НА ЗИГ ЗАГ,СРОЧНО!!!

Ако искаш път без дупки ходи у Германия, тука са с дупки !

на спирката на 43-ти блок в Младост (1-1а, посока Витоша), шахтата е на най-високото Герберско ново. На около метър-два от капака на шахтата, при лек дъжд, си тече интензивно Герберска вада... и ерозира яко Герберския ВИДИМ асфалт. Долу бойковата слугиня, обраслата в корупция, учителката Фандъкова.

при Фандупекова е, било е и ще бъде така

ТРОТОАРИ, да се изакаш на тях с кеф.

Асфалт по тротоарите - отвратително.

Разходи се до Виена да видиш 90% асфалтови тротоари, това е най-добрата настилка за тротоар, когато се изпълни качествено, защото не се спъваш, не пропадат токчетата на жените, добре се отводнява, здрава е, количките се движат безпрепятствено и още куп плюсове. Така, че като не мислиш по-добре мълчи.

На това му се вика гьонсурат - откриват отново недовършени обекти, а че хората се оплакват - те се правят, че нищо не чуват. Вече 5-6 месеца питаме как ще се качваме на Северната тангента при бул. Рожен особено през зимата, бе Фандъкова??? Как??? 5 месеца не ти стигнаха да асфалтираш 500 метра за да може поне малко от малко да помогнеш на хората, ама нали никой от властимащите не живее след Северната тангента явно ни оставяте, както бе и по време на строежа й - в кал до ушите и изоставени "и от бога, и от царя"... Дупките вече са с размер на лека кола и май само ни остава да ти благодарим ти изключителните грижи - на теб, г-жо Фандъкова, а и на главните ти архитекти - единия си напълни гушката, а другия явно вече започва - някой даде каквото трябва за да не се прави нищо при бул Рожен и Северната тангента ...

Никой не те прави на такъв, какъвто си. По-добре ли щеше да е пътя да е готов, а колите да не го използват, щото не били готови тротоарите?

По-добре щеше да е! Сега да не би да може да се минава нормално след като има машини монтиращи стълбове, плочи за тротоарите и т.н. Бърза се предизборно, това е!

Прав си! Северната тангента е пълна трагедия. Вече е хлътнала на места и година по-късно след първото(Първото защото я откриваха трипъти. Колко смешна и абсурдно звучи) ѝ откриване все още няма връзка/изход от нея..

Това изобщо не е вярно! Северната тангента е в отлично състояние,свързва Западната дъга и магистрала"Струма" до Благоевград. Никъде не се спира, пътя е перфектен и се пътува много бързо. Втори месец пътувам от там. Не съм адвокат на ГЕРБ и не гласувам за тях,но не мога да си кривя душата и да пиша неверни простотии като теб.

Защо в минало време? "трябваше да приключат", при положение, че още не са приключили и все още се работи по тротоари и т.н.? За пореден път ли откриваме нещо, което не е готово..??

E нали трябва да е преди изборите!