Хирург от ВМА стана ”Лекар на годината”

С приза "Лекар на годината" беше удостоен проф. Никола Владов, завеждащ Клиника по чернодробна и панкреатична хирургия към ВМА.

Обратно в новината

Коментари - Хирург от ВМА стана ”Лекар на годината” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди година ходих при него , каза ми че не е компетентен по моя въпрос препоръчами 2-ма негови колеги и ми взе 75 лв. Това е безобразие за няма и 5 минути, без преглед само ,че си влязъл при него такса. Личното ми впечатление е на високомерен човек

Те почти всички са такива, цинични и алчни търгаши. Дай Боже да не попадаш често на тях.

Невероятен лекар и човек! Толкова спокоен, мил и отдаден на пациента лекар! Бог да го благослови!

Благословен да е!

Аз пък не съм съгласен на 100%. Точно заради безразличието на Владов мой близък роднина (в по-напреднала възраст) си отиде, но Владов не пропусна да вземе пари за неизвършената операция, а след това да се прави на недостъпен. Може Владов да е кадърен, но работи страшно избирателно и играе на дребно през голяма част от времето си. Това че е помагал на някои хора е страхотно, но това че действа избирателно говори още по-лошо за такива като него.

Само поздравления за признанието и от БЛС за проф Владов. Благодарение на него вече 7 години водя един пълноценен живот. Здраве и все така всеотдаен към каузата и помощта към нуждаещите се.

ти комсомолеца ли си ?

НАИСТИНА ДОСТОЕН ЛЕКАР И ЧОВЕК !!

Изненадва фактът, че няма имена на медици от Плевен, град, в който репродуктивната медицина и у нас бележи силно развитие. Аз гласувам с цялото си сърце за тези плевенски медици. Помогнаха на няколко наши близки да се сдобият с рожба. Плевен има и невероятни травматолози! Поклон!

има и стругарка

Поздравления за споменатите и на градени лекари ! Но аз изказвам своето дълбоко уважение и към всички лекари в Б- я , които са отлични специалисти . Дълбок поклон .