Кирките се изтъркаха, вече горят автомобилите

Четири автомобила бяха запалени през изминалото денонощие в Бургас.

Обратно в новината

Коментари - Кирките се изтъркаха, вече горят автомобилите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Маса добри идеи по тези форуми брей !!

Samo podstrekatelstva...p

Gogi seliak sas seliak ti ot kade si beee,I imeto ti takova

От пръв поглед се вижда, че сърбежа е политически. Кой в българската политика има мотив ? За извършване и неразкриване.

Терористичните прийоми на комунистите от миналия век, отново в действие. Кой се чувства застрашен ? Да очакваме ли леене на кръв. И защо ?

ДНЕС В БУРГАС - УТРЕ И ДРУГИ ГРАДОВЕ НА СТРАНАТА. ЗАПОЧНА СЕ!!!! ТАМ КЪДЕТО НЯМА ЗАКОНИ, ДЕЙСТВАТ ЗАКОНИТЕ НА УЛИЦАТА/НЕКА ДА НЕ ОБИЖДАМЕ ДЖУНГЛАТА, ЗАЩОТО ТАМ ДЕЙСТВАТ НОРМАЛНИ ЗАКОНИ/. НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ-ТОВА Е НОРМАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ПРАКТИКА/МАКАР И САМО ЗА ПРОВИНЦИЯТА АБСУРДИСТАН/ !!!

МВР шефа, взе напоследък много да се нерви. ДС в действие.

Ех, дядооо! Сергейчовата стотачка е събудила бригадирския ентусиазъм в теб. Не унивай! Нищо не пропада. Проходът на Републиката се ремонтира. Грабвай кирките и заминавай. Но не мисли, че автомобилите са затворена врата за теб. Прочети внимателно текста. Хората ти дават добри идеи. Не изискват кой знае какви инвестиции. Сярна киселина можеш да си набавиш дори от стар акумулатор. Ако все пак предпочиташ морето пред Димитровград ще се наложи да си купиш поне един кибрит и 1 литър бензин. Не е скъпо. Два хляба или три кисели млека струват повече. Да не зачаткаш с чакмак и прахан.

Колко тъжно е да четеш безграничната злоба на приматите.И нещо още по-тъжно,- тези дребни, тъпи ,олигавени в злобна пяна мислички сякаш са излезли изпод едно и също индиго.Каква липса на човещина и на елементарно въображение.Еднакви мутанти, обединени само от своята нищожност...Тъжно...

Ние в Спаньола ги ливаме с киселинка сярна

Случайни неща няма...май...И разследване-айде бе,на кой тия !...

Тези кирки като бонус за собственика ли остават?

Нормално ! Вече свикнахме на такива работи в нашият мил, роден град ! Кирки, запалени автомобили , престрелки посред бял ден в центъра, пострадали невинни минувачи, непрекъснати побоища в нощните заведения от страна на развилненли се мутри срещу невинни посетители и още много. В Бургас отдавна цари беззаконие !

Imate li si na predstava kolko koli sa zapaleni v Burgas, da re4em prez poslednite 12-18 meseca??? Brojkata e ogromna!!! I tapite 4engeta ne pravqt ni6to, uj sme policeiska darjava a policaite ni sa tolkova NEKADARNI-razbira se za nqkoi ne6ta se zatvarqt o4i, ama... I vi uverqvam, 4e ne vinagi ima pri4ina za paleja... Polojenie e TRAGI4NO...

и варна бяха набили едни кирки на някаква щайга край изтрезвителя, сигурно на шефа му

БИВА ЛИ ДА СИ ТОЛКОЗ ТЪП/А???НО ПЪК АКО СИ ОТ БУРГАС ИЛИ ВАРНА ЩО ДА НЕ БИВА???

Ей, Гого, много си глупав! Но да не се обиждаме на градове... Вместо това нека се надяваме, че това с палежите е работа на бургазлии със гражданско съзнание и позиция, които търсят справедливост. Да живее Бургас, а новият ни кмет да не се окаже толкова корумпиран, колкото се говори.

Много интересно, как винаги потърпевшите на различни престъпления в България сами са си виновни. Ако си жена и те изнасилят - значи си била много предизвикателна. Ако си мъж и те набият - търсел си си го. Ако те застрелят мафиотите - значи и ти си мафиот и сте се скарали за нещо. Ако ти подпалят колата - значи мутра си без съмнение и сам си виновен. Как пък никой не предположи примерно че някой от тия хора е пречел на мафията по някакъв начин и за това е пострадал? Сигурно защото никой сам не смее да помисли да се противопостави на престъпниците и не допуска че друг може да го направи. Както се казва - Крадеца вика Дръжте крадеца Жалка работа, да се радваш на чуждото нещастие.

Пху, жалко, а такъв оборот имах!

Гражданската война в България от студена се превръща в огненодишаща триглава ламя. Има надежда да подпали и чергата на тристранната коалиция след като започнат да палят и Jeep-овете на мутрите и олигарсите-милионери милиционери).

ЕДНО МОЖЕ ДА МУ СЕ ПРИЗНАЕ НА БУРГАС---ПО-ЗЛЕ Е ДАЖЕ ОТ ВАРНА.

Как се наричат тези дето го вършат: А /интелигентни,доброн и образовани европейци или Б/диваци

Тъкмо открих магазин за кирки и сега какво ще правя.Бизнеса пропада.

NEZABAVNA OSTAVKA NA g-n FONTANA THEGAYSKII !!!! NEZABAVNO,SEGA I VEDNAGA!!!!!!

И какво от това..застрахователи плащат, и ще вдигнат застраховките каско

УРА!!! ПОЧВА СЕ!!! ИДВА КРАЯТ И РАЗПАД.

А в това време полицията си го премести от единия крачол в другия. И затова никой не и вярва.

ами какво да ви кажа, на баща ми колата сьщо беше запалена в началото на годината заради имотни дрязги,но в протокола на МВР се твьрди че колата се е самозапалила от самосебе си.от там мога да сьдя колко подкупни са нашите вьдворители на ред

xmmm kirkite bqha na nqkolko koli do nas a palejite na maikasi v putkata zapaleni ..... pak i sno6ti takaf poroi be6e .... 4e nz kak sa izgoreli ...

Научи се да пишеш! ПОВЕЧЕ се пише заедно!

В София, кв. Надежда горят си колите като факли, миналата седмица едно БМВ изгоря.

Новия кмет е разпоредил да бъдат доставени в БУРГАС 1000 кирки - за сега

Браво Бургас , браво морето. Колите са на социално слаби от кв. Меден рудник нали?

Ей,почнаха ги.Браво на бургаските кукери.МВР разследва причините,хахахахаха те са ясни бе,галфони.Оня ден даваха един във Варна дето паркирал демонстративно незнам къде си.Тогава МВР спеше.Ето там са причините,нагляри мутрафони.Само така,огън и другата стъпка сигурно ще е когато собственика наглец и копоя му шофьор са вътре,тагава огън.казах ви,но вие базик си правите.Младите немогат да понесат това мутрафонство.Вижте новините от сутринта,какво става в Сицилия.За участие в мутрафонски работи ги обраха като гугутки мафиозчетата.Тръгнал причини да ми търсят.Кви бизнесмени,какви босове.Като дойде влас тия изродчета да ги набута на строежа на магистралите за дълго време,тогава ни кирки ни лопати нито огън ще има,щото пари.

Гражданската война в България от студена се превръща в огненодишаща триглава ламя. Има надежда да подпали и чергата на тристранната коалиция след като започнат да палят и Jeep-овете на мутрите и олигарсите-милионери милиционери).

КОЛКОТО ПО ВЕЧЕ КОМУНЯГИТЕ УПРАВНИЦИ ГЛЕДАТ ДА НАВРЕДЯТ НА СКАТ, ТОЛКОВА ПО ВЕЧЕ ЗРИТЕЛИ ПЕЧЕЛИ ТАЗИ ТЕЛЕВИЗИЯ

Няма дим без огън! У нас след като няма правосъдие и раздаване на справедливост в съда, влизат другите начини за възмездие.

Тия журналисти не познават колите, мерцедеса е S-класа. Като не познават моделите, по-добре да пишат, че са изгоряли четири коли и точка.

Не мога да разбера ,защо е това озлобление срещу СКАТ.И то от хора които са потърпевши от управляващите.Толков ли сте доволни бе хора.Намира се някои да каже истината и ние ще го смачкаме още в зародиш.Няма гаранция че и Атака не са мошенници,но като гледам че цялата мафия на България е срещу тях(заедно с цяла дузина лизачи,журналисти и гологлави шоумени),значи тези хора наистина не принадлежат към тях и жинаги гласувам за Атака.Като толкова не се притесняват от тях управляващите,защо не виждаме политици от Атака по националните медии,дайте да ги чуем тези хора,ние сме грамотни и ще преценим дали са читави,явно се страхувате да не се разчуе истината господа управляващи.

Kefi me da se izbivat BALGARI.Ima trapka.KOFTI pleme sme.AZ sa6to bih udaril 10 gadove.

Реното е еспас - френската дума за пространство, а не еспейс, прости журналисти!

Не могат дургарите турци място да си намерят, че Атака влиза в общинските съвети. Затова бой по автомобилите.

Гражданската война в България от студена се превръща в огненодишаща триглава ламя. Има надежда да подпали и чергата на тристранната коалиция след като започнат да палят и Jeep-овете на мутрите и олигарсите-милионери милиционери).

Haide nqma li nqkoi da vzrivi kolite na nqkoi komunist?

NEZABAVNA OSTAVKA ZA g-n FONTANA PLEVENSKI I SER-IASHTIAT NA KRIVO GEI !!! SEGA I VEDNAGA !!!!