Дарина Павлова е продала ”Гранд хотел България”

Дарина Павлова е продала "Гранд хотел България” в София, останал под нейно владение след убийството на съпруга й Илия Павлов, основател на "Мултигруп".

Обратно в новината

Коментари - Дарина Павлова е продала ”Гранд хотел България” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо целия този комплекс не върнат на истинските собственици

Не ми стана ясно въпросния хотел обявен ли е за паметник на културата и ако е дали ще разрешат на това място да се дигне пореден полунебостъргач - частната собственост е неприкосновена .....

дано да се погребе затъкната с тези пари....

изроди ! господ вижда всичко.тези "бизнесмени" ги чака големя казан с вряла вода в ада. транслитериран текст.

Тази провинциална курв* Дарина не се ли наяде

Гледам коментарите на всички им ясна схемата. А като дойдат избори гласуват за герп, някак си не се връзва

На Дарина мъжа и и кафеджията нали от десните произлизат.

Да бе! Потомствени дворяни са. От Upper Underground-ово.

толкова си десен, че си чак ляв, мурзило манипулаторско :)

Най-интересното от тази новина е-от къде купувача и продавача извадиха тези пари? Другото любопитно е-как за 26 години някои сред нас надминаха и Рокфелер? И третото любопитно е,защо държавата не се вземе в ръце и не започне да проверява онези от нас,които драстично са надскочили европейските богаташи.

някой е по.хитър от другите и си моделираха законите както им беше удобно да спечелят, после пак ги промениха (да не би и други да спечелят по същия начин) ..... и това продължава и до ден днешен. КОЙТО И ЗАКОН ДА ХВАНЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ЗАПОЧВА МИНИМУМ ПОЛОВИН СТРАНИЦА С ПРОМЕНИ СЛЕД ПЪРВОНАЧАЛНОТО ПРИЕМАНЕ ОТ НС.......... Но най-страшни са изключенията в закона - привилегии и т.н. Затова , въпреки че по Конституция всички граждани на РБългария са с равнопоставени , то чрез законите и правилниците към тях обществото тотално е разделено на правоимащи и всички останали........

Виждате ли какъв преход към "демокрация" беше извършен ! Мутрите си " купиха " хотелчета и сега вдовиците ги продават ! Ето така, крадените пари се узаконяват !..

вдовица на ДС

престанете с тоя парцал.От къде произлиза тая ник.квица,дали е можела да сънува изобщо дори да се нахрани.сега изведнъж мулти еди какво си.Като че ли я джапнал кон в сурата.

парцал, ама си живее живота, а ти и ние духаме "супата". И злобеем, явно!

ченге и комунистически функционер назначен за бизнесмен. (функционер на ЦС на ДКМС)

Като масата едри "бизнесмени"