Всяка втора спирка в София - с навес и пейка

Всяка втора спирка в София ще има навес с пейка. Фирмата, която ще ги стопанисва, ще трябва да отстранява дефектите в срок.

Обратно в новината

Коментари - Всяка втора спирка в София - с навес и пейка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всяка спирка в София трябва да е заслон. Като вали дъж, сняг, духа вятър, грее слънце и .............., да има къде да се приюти и чака транспорт.(редовния) Да се сложат табла след колко време ще пристигне.

Една пейка няма ли да е малко? Сега автобусите вече са на високосна година, таблата с часовниците показват редовно 30-40, че и 50 минутни времена. С такава услуга, освен че ще трябва цяла чакалня да се построи до всяка спирка, ще трябва поне трета цифра да се добави на таблата, нали? Както е тръгнало с 1,60 лв за билето, скоро и хотели ще трябва да се построят, да има къде да се пренощува до следващия рейс.

Не зная защо обикновено се впряга каруцата пред магарето! Улиците конкретно в Орландовци са все едно бомбардирани. В пиковите часове в единичните автобуси номер 204, с който пътувам сутрин и вечер, едва се оживява - истинска лудница. А сме стигнали до спирките, които скоро ще подминавам ходейки пеша от "Борово" до "Плиска"!!!

Тези спирки за нищо не стават, а билетчето ни с 60% нагоре...е това е така за да е добре бай "мангал". Фандъкова с принос за превръщане на България в циганска нация. Същия принос имат и политиците и новоизлюпените бизнесмени с тяхната алчност...но то им се връща и на тях...ще имат бизнес и имоти в циганска държава...

А какво стана с поставените с пари на данъкоплатците спирки? Там нали уж имаше една обществена поръчка? И в нея гаранционен срок няма ли?

И ПОД НАВЕСА "ЛАФКА (Lafka)"

Е начи че броим и че чекам само на вторите!

при нас няма спирка без тези неща. София се отваря.

ДА НЕ СЕ ПИПАТ КРАСИВИТЕ КОШЧЕТА ЗА БОКЛУК С ВЪРЗАНИТЕ НАЙЛОНОВИ ТОРБИЧКИ И ДА НЕ ОСТАНЕ НИТО ЕДНО ДЪРВО ДО СПИРКА!!!

А Лафка ще цъфне ли отстрани?! И защо 50% от спирките ще останат в отвратителе вид. то на много места няма и спирки, а само табела с номерата на автобусите

Ее много закъсняха павилионите , отдавна ги махнахте законните , хората не са балъци всичко е начертано за по 4-5 години напред , къде на кого ще се даде и и кой какво ще вземе на безценица.!!!

Ха ,какво чупене драскане и съсипване чака малоумниците в столицата , а защо не и гостите от същия вид.Да не остане спирка не съсипана.Съдейки по народопсихологията на българина и неговия откровенно варварски произход много пот и труд ще има,докато се бастисат.Скоро прочетох, че на чисто новите пейки поставени на и около района на централна гара са отвинтени всички болтове ,за да бъдат взети,но не са успяли да "свият" дървените части

и кога ще видя на пейката под навеса кметицата да чака вълшебния ни градски транспорт

Хехе, и понеже от тарапаната няма да има място на единствената пейка - ще има пак "Стани Да Седнем" - СДС... Асоциациите с небезизвестният Съюз на Държавна Сигурност е случаен и неволен. :)

И двете спирки "Снежник " по ул.Първа -българска армия нямат нито навес а да не говарим за пейки ? Не стига ,че улицата е ужасна а за спирките да не говорим./говоря за участъка от ул.Мара Бунева до бул.Илиянци/ По тази отсечка в неделя дори и рейс не минава. Защо???? А уж сме европейска столица ?

Пейка за двама, при съвременното състояние на градския транспорт е доста оптимистичен подход.. ;)

И как ще оправите проблема с мангалите/"художниците" по тези места !

спирка в кв. Овча купел старата част, където никъде няма нито навес, нито спирка, нито пейка. А транспортът е там от 40г., хората също, данъците ни се събират също толкова време. И не само спирки, улиците в квартала не са ремонтирани 40 г.

Ако ви се струва гадно - минете през Манастирски ливади, Лозенец и Центъра и ще ви олекне ;))

Ок, но не е съвсем така. Дългоочакваният ремонт на Монтевидео се отлага заради жалби на граждани. След ремонта на първата част от булеварда веднага всички започнаха да спират върху чисто новите тротоари и да блокират велоалеята. Там масово се паркира на забранени места. С толкова ниски данъци и съпротива от гражданите такива ще са резултатите.

Това звучи добре като намерение, обаче искам да попитам общината, кога ще създадат нормални условия за престой на шофьорите от градския транспорт на обръщалото на автобусите в кв.Гоце Делчев? Там няма нито тоалетна, нито мивка, нито навес! Няма да пояснявам какво са принудени да правят те при тези условия... П.С. Не съм служител на градския транспорт, а обикновен пътник в него.

От бсп да кажат защо не трябва да е така

Всяка втора спирка в София ще има навес с пейка и то каква!?... ...на всяка на цената на луксозен автомобил с кожен салон и всички екстри....само дето нашият е с пейка и нищо повече!

...и да се казва "Лафка", да не забравяме.

класика - в пула ще има обекти както в центъра така и в покрайнините. системата е всяка 2ра спирка? това автоматично значи фокусиране в центъра, а покрайнините - ми кой ги е карал да живеят там? да мръзнат сега!

Не си разбрал.Ще има в центъра и покрайнините в един пакет имено за да не се вземат само централните спирки. Бе Дебелян взема всяка втора и айде

Лафка?!

Моля да проверите...най-голямата спирка в Овча купел до Търговския център на бул. Монтевидео - махнаха старата която побираше 20-30 човека и сложиха нова която побира 5-6 човека....пълно безхаберие...

Хайде, оправете ги.Лепачите на обяви това чакат.Още на следващия ден ще ги бастисат с обявите си за ремонт на покриви и кредити.Така,че не хвърляйте излишни пари, щом не може да се справим с лепачите.