Десетки сигнали за наводнени сгради и подлези

След вчерашния порой във варненската пожарна бяха получени над 50 сигнала за наводнени подлези и приземни етажи.

Обратно в новината

Коментари - Десетки сигнали за наводнени сгради и подлези | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един НАГЪЛ Общински тюфлек се изтъпяни по ТВ-то и каза че каналите билЕ чистени основно месец май, но не каза през кой век преди Христо, да мине по улицата зад общината и да види кога са чистени шахтите... надявам се да им се е наводнил паркинга и стола че да стоят гладни... га.дове мръсни!!!

дъждът не беше чак толкова "голям", колкото се опитват да ни убеждават... толкова са нагли и безочливи... потника що не звънна пак на SUPER винету, да дойде да издуха облаците?... банда клоуни

Кой по дяволите е стадион Локомотив? :O

До цирковата площадка

Г-н Кмете каквото и да се прави в нашият град по улици, тротоари, канали и каквото и да било все се прави от едни и същи фирми и качеството е видно щеше да се издавим вчера, а парите са палтени за този дето духа е разбира се пълни джобове за фирмите които го правят.

Добре, че пороят продължи 30 минути. Не ми се мисли какво щеше да се случи ако продължи няколко часа. А иначе се хвалят колко пари събрали от данъци!

Що така бе кмете -кога ще си научиш урока - че за теб е най-важна твоята община а не Софийска

Е най-после Варна беше измита от мръсотията, прахоляка по улиците и даже въздуха малко се поизбистри. Без намесата на Кметската управа.

Моля, изразявайте се по точно - не: "Без намесата на Кметската управа.", а ВЪПРЕКИ (намесата на) Кметската управа. ;)))

И отивай с кофата,да помагаш!