Влакове без машинисти по третия лъч на метрото

Влакове без машинисти и изцяло нов вид обезопасени станции ще има по третата линия от софийското метро, съобщи Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Влакове без машинисти по третия лъч на метрото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чувал съм, че Братоеф викал на Данчето като на подчинена при техни срещи... Па колко е верно, знам ли?

Държавата да е на автопилот, защо да не може метрото да бъде без машинисти? :(

"работи се на 3 км под подземните реки" Хей, Таня Тодорова, някой чете ли небивалиците!!!

Като гледам засега сме, така да се каже, на половината на работата - имаме машинисти без влакове! Е, разликата е малка, де се вика 100 години!

Абе хората по света за половин година правят цялото метро в градове като Ню Йорк или Лондон, ние тука колко стана вече десетилетия не можем с една въшлива София да се оправиим! Може ли да бъде такова нещо се питам аз? Може ли да сме толкова комунистически настроени в 21ви век? Аре дайте малко газ и до Нова година да имаме поне половината на лъч 3 работещ! Писна вече от тая разкопана столица... Пууу, аман!

на 3 килиметра под речните корита ? това няма да е много безопасно и стабилно .Колко е срока на съоръжението ?

То като гледам, време е и за кметство без кмет

mdkbg

[quote]Това означава, че оттук автомобилите и пешеходците могат да правят десен завой и да излизат на бул. "Цар Борис III". [/quote] Някой може ли да ми разтълкува горното изречение?

Влакове без машинисти, училища без учители, болници без лекари (с роботи-хирурзи и роботи-доктори), след като все се оплакваме че няма кой да работи накрая ще построим комунизма и никой няма вече да работи - само ще си почиваме! Ура, другари!

Стотици милиони за метро, хубаво, но има квартали недалеч от центъра, до които нито трамвай, нито тролей достигат - напр. Бенковски и по-голямата част от Орландовци, също и Военна рампа, а там работят и живеят немалко хора, кореняци софиянци. Но напълно игнорирани в девета глуха от самозабравилата се "кандидат-президентка".

А не мислиш ли, че нищо от това което искаш не зависи от "самозабравилата се кандидат-президентка"? И аз ходя с кола на работа. Метрото не ми върши работа. Ако зависеше от мене, щях да си направя една метростанция близо до хола ми и другата - до офиса ми. Ама и да имах милионите, пак нямаше да ми дадат да я направя. Не става така.

P.S.: Да ти кажа, има проект за удължаване на Втория диаметър като той ще продължи някъде в тази посока. Към Илиенци тоест. Ама кой знае кога ще му дойде реда. Метрото е нещо което непрекъснато се строи и разширява. Във всички градове по света е така.

Ако пра-пра-дядо ти не е роден между Лъвов мост и Орлов мост - не си кореняк- софиянец, а селянин - шоп.

Е, моят взел, че се родил във Виена, ама що ли не се чувствам кореняк-виенчанка?!

Абе, какво стана с бус-лентата по Малинов? И кой плаща за старата жълта и новата черна боя? Малоумни общинари, а и тази, която президент щяла да ни става...През нощта, тихомълком, сложиха жълтата боя, после, пак през нощта, пак тихомълком, зачерниха...ДОЛУ ГЕРБЕРАСТКАТА СЛУГИНЯ Фандъкова.

Буи ме гъжъ.... / извиньте мъ ,чи фъфля , немам 3000 лева за зъбар ..../

Да , бе ... 3 км под подземните реки , Земята не е кръгла и какви ли не глупости се чуват от хора с купени дипломи .

"Три километра от трасето минават под подземни реки"... би било по-близо до истината :) Имате ли будни редактори или още всички спят?

Не, явно всички редактори спят. Празници са все пак, трябва да си почиват нали? Впрочем, спокойно можем да кандидатстваме за Гинес. Защото тунелът под Ла Манша например, е построен средно на дълбочина 45 МЕТРА под морското дъно. А ние - на 3 километра! Яко! Ако редакторите продължават да спят така, можем следващия път да построим вече и тунел под Марианската падина, така ще бием всички у земята и ще извършим дело по-велико от кацането на хора на Луната!

На 3км под земята може и прочувания за петрол да са замислили, ей така паралелно ;)

Господа,не мога да приема,че вие,като отговорни фактори в града не спазвате изискванията по Закона за безопасни условия на труд.Поне камуфлажно трябваше да ви нахлупат по една каска.А що се отнася до строителната площадка,без да знам кой е изпълнителя,пълен бардак!

Прави сметка, колко ниско са им паднали дипломите .... 3км. под подземните реки....

"работи се на 3 км под подземните реки" За ГИНЕС сте вие - журналистите...

Това е по Жул Верн : ) : ) : )