Върнаха наш военен от Кабул, прострелял французин

Ефрейтор Християн Петров от българския механизиран взвод в Афганистан е върнат в България заради инцидент с личното му оръжие, при който е ранен френски военен.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха наш военен от Кабул, прострелял французин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учел е френски ,сигурно.

По правило държавите без никаква армия са най-благоденстващите в света - Коста Рика, Люксембург, Монако, Андора, Лихтенщайн, Сан Марино, Емиратствата, Бруней, разните островни държавици в Карибско море (имат само полиция да лови айдуците - включително и българските...)

А какво е търсил нашия ефрейтор (с пистолет в ръка), до френския военнослужещ?

Има и такива жалки държавички без армия.Въпреки това грабежите са толкова големи, че за нищо пари не стигат.Колкото до наемниците защо пък им трябва министър?

ETO ZASTHO VE4E NQMATE ARMİQ ... TOVA E MIJKA RABOTA

първия съкратен падана--това по върви за заглавие ...а тези който отрязаха парите за учения , за да няма такива инциденти ги награждават с лично оръжие...трябва ли да се примирим,че вече нямаме армия /онзи ден това бе тържествено отпразнувано/ ..имаме група хора който носят оръжие и изпълняват мисии за нуждите на външната политика ....която дава пушечно месо срещу постове, на който плаща повече.....подобно се разтваря в подобно...мир се нелега с мир ...воина се води с оръжие ....това са природни закони...какво правят въоръжени контингенти по света?.. налагат мир....с оръжие... !?!?!?!? в това невярват и тези който го правят....Къде остана обещанието да се приберат контингентите...? увеличихме ги ПЕТ пъти.....за това никой скоро нема да ви верва...

Некадърници...

А какво стана с американеца, който уби българин? Или май щом е българин - няма проблеми, а?

На това как му викаха-приятелски огън,май?

Да иде министър Близнаков на мястото на ефрейтора и да даде личен пример как се носи службата.

ще му пръднат на кура на ефрейтора