Приемно семейство се грижи за подхвърленото бебе във Варна

7-месечното бебе, което на 24 юни миналата година бе открито изоставено във вход на блок във Варна, е настанено в приемно семейство.

Обратно в новината

Коментари - Приемно семейство се грижи за подхвърленото бебе във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И после тази биологична създателка, която си е захвърлила бебето във входа, ще има повече права от жената, която го е отгледала и възпитала!

Как така, хем е подхвърлено на еньов ден/юни-юли/ 2015,а се предполага че, е родено месец 10-11 2015г.....пълни олигофрени и неграмотни пишат в сайтовете.

Лелее, какъв е сладур. Жив и здрав да е и да има късмет. Напомня ми на моите двама юнаци, чак ми се насълзиха очите по отминалото време; такова мъниче те дарява с най-чистата обич и безрекословна вяра в теб и в това, че ще го обичаш и винаги може да разчита на теб. Няма по-голям грях от това да подлъжеш тази вяра.

Трябва да има процедура, с която бързо да се уреждат подобни въпроси, за да не се подмятат между институциите и приемни семейства тези деца. Подобни случаи се случват и би трябвало да има и по-бързи начини за уреждане на документите.

Какво сладурче. Да е живо и здраво и да има прекрасен живот.

Как "7-месечното бебе, което на 24 юни миналата година бе открито изоставено във вход..." и в същото време '' момченцето е родено вероятно през октомври или ноември 2015 г...

ти пък искаш много от журналистите. Едва са се научили да пишат, сега пък и да пресмятат.

Не е миналата година, тази година е намерено детенцето, но кой ти ги гледа тези детайли..... Дано е с късмет малкият Енчо! Дано намери мама, която да го обича!

И беше 7 месечно като го намериха. До кога ще го водят така?