Отварят бул. ”Владимир Вазов” на 13 септември

Имам уверението, че на 13 септември ще бъде пуснато движението по бул. "Владимир Вазов", съобщи столичният кмет Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Отварят бул. ”Владимир Вазов” на 13 септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА ОБЯСНЕНИЯ НИЩО НЕ Е ИЗВЪРШЕНО КАКТО ТРЯБВА !!! ЗА КОГО СА ТЕЗИ ГЛОБИ ? КАКВА ПОЛЗА ОТ ТЯХ?

как да се кача на тролей 1? Да бяха направили светофар и пешеходна пътека на спирките на градския транспорт по булеварда. Лесно е да даваш съвети, когато те возят със служебна кола.

Тя посъветва.... Онзи ден ми се наложи да мина през подлеза при автогара Изток, такъв кошмар, няма да ви казвам на какво мирише... Разбира се, че не Фандъкова е виновна за това, но наред с миризмата е тъмно и страшно. Да се помисли по този въпрос. Моля, ако имате време и пари.... Иначе сте прави, че това е София и главните замърсители и нарушители сме всички....

Добре, а частта от моста Чавдар до кръстовището, където завиват тролейбуси 2 и 4 в посока Х.Димитър кога ще бъде ремонтирано???? Или това е поредното ремонтиране - на парче???

Това да не ти е централната селска улица, която е всичко на всичко 300 метра? Още малко ще поискаш да затворят и цялото околовръстно.

"Тя посъветва пешеходците "да не пресичат булеварда отгоре". Защо да не е нещо повече от съвет?

Бул. Владимир Вазов - тази година асфалт, догодина ще копаят за метро.

Е то до там докъдето асфалтираха май ще е надземно, неприятно, но факт!

Г-жо кмет, кажете накрая ясно и разбрано - дали и с колко лева са глобени за огромното замърсяване на пътищата фирмите, които строиха и още строят Северната и Западната тангента???

За пореден път явната незаинтересованост и глупост взима връх - щели да глобяват изпълнителя за лоша работа - а никой не го контролира как си върши работата - всичко се върши постфактум ...

Е ,камери,добре.Но защо ограничението е 50км/час ,а не поне 70 км /час.

По-добре питай, как пешеходците да не пресичат отгоре булеварда, като там подлези няма.:)

Питам!.. Вярно е, че няма подлези, а особено сутрин и вечер пешеходците са накацали по разделителната мантинела като лястовици. На ята...

Тоя ремонт пари струва - трябва да се избиват... Радвай се, ако не оставят някой от знаците с ограничение 30 и не сложат камерата на три метра след него.

Ура-а-а-а, поздравления другарко кмет, отдавна чакахме този ремонт! Така като гледам няма да успеят до 13, ама а дано!

За 13-ти,може и да не успеят,но за 2-ри октомври със сигурност - какдидат президента на ГРОБ ще реже лентичката!?

Всичкото асфалт кото остане за вас ще го дадем партио любима,че кебапчетата свършиха