Внук спаси баба си от телефонна измама, задържаха мошеника

Столични полицаи са задържали извършител на телефонна измама, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Внук спаси баба си от телефонна измама, задържаха мошеника | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ф.С."/Фори Светулков/ и неговите биритчеди идея си нямат ,какво може да 'сполучат'/ако ми паднат на сгода/. тел. ми е :0666666666

Задържали са го за 72 часа! Много, бе1 След това го пускат, за да може да продължи да лъже и граби. Защото такава ни е системата - Толериране на престъпниците. Няма да има наказателна присъда! Ще накажат бабата, защото тя, давайки пари значи участва в корупционна сделка. А откъде у старците такива големи суми!!!

Най-гнусното е ,че бабата искала да даде пари за "оневиняването" на синчето. Мисля ,че редно е да се третира като опит за даване на рушвет.

Абе какви са тия баби, дето като им поискаш 11000 лв, след 15 минути вече тръгват да ги носят. Толкова ли са им високи пенсиите?

Първо, има хора които цял живот спестяват и второ - не всички пенсионери разчитат само на пенсия.

Ако се вгледаме по-дълбоко в проблема се вижда, че бабата е готова да даде "подкуп", за това, че отрочето мамини, мъничко, сладко е блъснало човек! Не ви ли прави впечатление за какво са готови да дадат рушвети, тия мили, стари хора?

А този криминално проявен откъде знае, че точно тази баба има 11000 лв.? Защо не е звънал на някоя баба дето си брои стотинките - Защото имат предварителна информация за богати пенсионери!!!!

защо веднага склоняват да дадат подкуп, за да бъде "оневинен" техен близък?

ми да, пенсионерите със скътани пари са сигурно 5-10% от пенсионерите, а че тук са написали как е искала да даде рушвет това грам не се покрива със истината; обаждат се и казват, че трябват пари за адвокат, за лекар ей такива неща. Кой къде кога е виновен значение няма в постановката, защото и двете страни могат да си вземат адвокат. А понякога казват, че за да го приемат в болница се изискват пари. Което няма как да е истина, чак при операцията се искат пари. Ако е без операция се плаща при изписването.

"криминалистически регистрации" звучи доста по-образовано и ерудирано от "криминални регистрации".

Тоя внук няма ли приятели да теглят един бои на тоя играч

НА ВОЛЕН И ЧУКОЛОВ ИМ ИСКАХА МЯРКА"ПОСТОЯННО ЗАДЪРЖАНЕ", ЗА УЖ ХУЛИГАНСТВО,А НА УБИЙЦИТЕ И ИЗМАМНИЦИТЕ- МЯРКАТА Е "72 ЧАСА"!!! Е ТВА Е !!!

Навремето такива ги залавяха, съдеха и разстрелваха.

а сега при Будистката демокрация измамниците и престъпниците ги пускат след 1-3 дни само да кажат че имат я ишиас, лумбаго или хемороиди Гласувайте пак за негово светейшество Буда Велики като Царя не ви оправи за 800 дни

При Будистката Демокрация СЪДЪТ ОЩЕ Е РЪКОВОДЕН ОТ ДС-БКП!

само инциалите на циганьора.От какво го предпадвате .И да му пишете името,няма никакво значение ,никой не се интресува от мангала.

Бабето реститутка, какво искаш? Имат си пари хората. И на мен ми е супер смешно толкова ли са тъпи, но щом се случва на другите, значи не съм застрахован да се случи на мен, с напредването на възрастта.

Според мен днешното поколение ще е защитено. Бабето сигурно си спомня много добре какво се е случвало преди 20 години, преди да се е отворил транзитният канал между двете уши.

А вие, как мислите? Знаел ли е или не Ф.С. че бабето е имало под ръка 11 к? Бабата е на 6*години, а внукът? Да видим, все пак, на коя генерация да разчитаме...

Затова дъртите са електрорат на бсп. Защото лесно може да ги измамиш.

Като гледам колко умници на млада и средна възраст ахкат по Боко....

А бе набори толкова ли сте малоумни постоянно се говори за тези телефонни измамници и методите им и вие пак отивате да давате пари на ръка на непознати. Свикнали сте решавате всякакви проблеми с пари под масата и после се оплаквате, че имало корупция. Ще има докато има будали да си дават парите без да се замислят сякаш толкова много ги имат.