Отварят частично директното трасе на Западната дъга в София

Днес след 15 часа ще бъде пуснато частично движението по директното трасе на Западната дъга, с което се облекчава трафикът по Софийския околовръстен път.

Обратно в новината

Коментари - Отварят частично директното трасе на Западната дъга в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От сто години правим нормален околовръстен път, но населението пак недоволно... Да ти е кеф да правиш и за да те оплюват! Няма другаде такива хора...

Когато се пусне цялата северна част от околовръстното какъв ще е смисъла от парите за "тангентата"?

Ти имаш ли нещо под шапката?

Хващаш метрото и цепиш през центъра

Северното околовръстно ще си остане второкласен път. Толкова е просто.

Много е готин пътя, само не разбрах софиянци защо немогат да се качват и слизат от него. За мене това е страшна глупост, защото две входно изходни междинни точки щяха да облекчат много трафика на София.

И това ще стане. Нека да се генерират малко пари.

Бойко обича да се хвали с неща направени с пари от несолидарната Европа, а като му отказаха да дават пари за крадливото МВР се разсърди като детенце на мост и се хвърли на врата на батко Местан. Нали ще го прави президент.

Аз ли не рабирам или какво става???? Непланирато, пък фрашкано с журналисти на снимката...... Полудявам лиии????

Преди години за откриването на известните сгради до КАТ - София, от фирмата сметнаха че за да поканят достатъчно журналисти им трябват няколко десетки хиляди лева. Затова поканиха ББ и журналистите си дойдоха сами и без пари

супер,дано това намали произшествията и да няма повече жертви,и не съвсем в темата но никой не може да обясни защо в метрото няма тоалетни,или сревизни помещения казват бягай горе под дървера,и после наново билет4е от 1,60лв.

Бойко е Пръщюч,а Лилито е Свинкя.

Ама колко трасета има тази хордо-дъга,или по-точно хордата плавно преминава в дъга.Загатка в геометрията и планиметрията.Вече не е ли откриваха 2-3 пъти ,преди и след нова година.Аз мисля , че е време да започнат нескончаемите ремонти,една перманентна хранилка на всички парламентарни и извънпарламентарни партии, както и на свързаните с тях икономически структури.То затова се нарича част от околовръстното шосе ,просто ремонтите се въртят непрекъснато,демек нещо като крива затворена линия ,но на която всички точки разположени върху нея, са на различно розстояние от една хипотетична точка разположена изън нея наречена център.Да се бърка с окръжност.Въртележката с ремонтите на околовръстното ще продължи не едно десетилетие,то ще направи много хора богати

Околовръстното на София е някъде 80 км. Почти съм сигурен, че ако беше кмет, щеше наведнъж да го оправиш и да го пуснеш цялото. За две нощи. Може да си учил геометрия, но географията ти куца. Тангентата е тангента за града, не за околовръстното, което пък е околовръстно.

каки/жрици/ има ли на северната тангента и къде?

Има.Между Требич и Мировяне.Лаптопа е 2 лв.

Това лап-топ... биберонка ли е? Поне стават ли, да не са някакви онождащи чудовища с монстър-клитуре?

На щат са от Общината.Ако имаш забележки пускаш оплакване.

го пускате "на части". Нали ще стане на 14 септември. Що не изчакахте, или тогава пак ще се явите да откривате?

Ако пътуваш ежедневно по това трасе ще видиш от какъв зор! Или нещо сте недоволни?

Принципно си прав, ама що требе кака ти и баце ти да е явяват на некво си "пускане" с тълпа "журналисти". То що пъти се пуска там, най-добре беше като пуснаха кръговото, па макар и неасфалтирано...

Министърката при следващата инспекция на обекта да доведе и големата "специалистка "лазаровица нали я е назначила с "конкурс" за доверен съветник в областа на пътното строителство,нека на место да и разкаже как се строят пътища.

А нещо като незадоволство да демонстрира министершата относно връзката на "тангентата"при Требич, за която бяха отпуснати "уж" 1.5 млн лв на АПИ и въобще не е почвано да се работи?

Кво е туй требич бееееее

Сигурно не знаеш и къде е "Красно село", а а "Павлово", да не говорим за "Мировяне".........? Когато идвате в София, трябва да ви правят изпити за устройството и територията на града.

В изречението ти "туй" казва всичко.

това е бившо село което твоя гербав господар направи квартал на София ,но само за да усвои повече пари и нищо повече не направи за Требич

Там, за да влезеш към София, ако идваш от Хемус, трябва да нагазиш в "калта".