Катастрофа спря трамваи на столичен булевард

Катастрофа спря движението на трамваите по бул. „Христо Ботев” - в отсечката между ул. „Пиротска” и „Тодор Александров”, тази сутрин в София .

Обратно в новината

Коментари - Катастрофа спря трамваи на столичен булевард | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аззз

кюстендилски сиган ударил софийски сиган чудо голямо ....

Колко ли още ПТП трябва да станат, за да се осъзнае българинът зад волана...

Я ги виж тези колко са черни бе как е взел книжка а?

Понеже всички са големи шофьори!

КН, кола за 500 лв, на релсите... класика!

защото цялото движение на трамваи и автомобили бе наблъскано по бул Хр. Ботев, за да се реализира снобската и първенюшка и кичозна идея за пешеходна бул. Витоша... Ама естетиката вече много разтегливо понятие....

Кметицата на София е с подобен номер, но защо ли никой не я обвинява, че затапи съвсем ненужно цялата столица. Друг е въпросът, че софийската регистрация на колата ти, не те прави софиянец, селянията личи на 90% от такива софиянци. За тях ще кажа, че не е нужно да прескачат трамвайните релси, няма да ги хване ток.

Браво моме,явно си в София от повече време и си разбрала за тока и релсите но аз всеки ден се ядосвам точно с коли от провинцията които са свикнали да си карат като на село а тук ритъма и карането са различни да не говорим за културата на каране

Жълтата "бегачка" и колата с рег номер "KH" (може би тенденциозно не е зачеркната тази част от номера) са достатъчно красноречиви за ситуацията.