Майка шие кукли, за да помогне на детето си

Деветгодишно момиче от град Девня се нуждае от спешно лечение в специализирана клиника.

Обратно в новината

Коментари - Майка шие кукли, за да помогне на детето си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СТИГА С ТИЯ ДРАМИ! ПИТАМ КЪДЕ Е ШИБАНОТО МИНИСТЕРСТВО НА МОСКОВ........ БОРИСОВ ИЗВИКАЙ ГО ТОЯ И МУ НАРЕДИ ДА ПЛАТИ ЛЕЧЕНИЕТО НА ТОВА ПРЕКРАСНО ДЕТЕ ...........

Нещо не е наред в тази новина. Моето дете е на 8г. и от 4г. е с диагноза сколиоза с ъгъл на изкривяване 19 градуса. Няма скъсяване на никое от крачетата и си ходи и тича като всяко дете. Лечението е лечебна гимнастика и плуване. Следим го на 1г. и ако няма промяна в посока увеличаване на ъгъла се смята за успех. Внезапно изкривяване с такива темпове не прилича на сколиоза. А при ъгъл 10 градуса не мога да си обясня откъде идва скъсяването на крачето и въобще необходимост от такова сериозна лечение. Моето дете е консултирано и в ортопдичната клиника в Горна баня. Същото мнение - при такава степен на изкривяване не се налага медицинска интервенция. Нещо не е наред в описанието на заболяването.

Възможно е да става въпрос за Шрот терапия, но пък тя не е толкова скъпа. Всеки се стреми да направи най-доброто за децата си. Тази майка е избрала този начин. Аз и Вие -друг. Успех на дечицата.

Страхотни са!! Има талант! Бързо оздравяване на детенцето! Моля пишете как да си закупя кукла?

"Желаещите да помогнат могат да си закупят кукла сувенир или да дарят средства. Куклите могат да бъдат разгледани и поръчани в специално създадена за целта страница във Facebook. Титуляр на сметката Медицински център Американ Спайнъл Клиник ЕООД за лечението на сколиоза на Емел Демирова Емилова IBAN BG30RZ BB91551006075966 Райфайзенбанк"

А сметка, но която да се превеждат пари как да открия?