Продават бургаския ”Карфур” за 14,5 млн. лв.

Πocлeдният coбcтвeн тъpгoвcĸи oбeĸт нa cyпepмapĸeтитe “Kapфyp” в Бългapия e oбявeн зa пpoдaжбa.

Обратно в новината

Коментари - Продават бургаския ”Карфур” за 14,5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-добре така, вземаш заеми докато можеш за 3 милиарда, после продаваш магазини за 100 милиона преко сили. ДЕМЕК 30 пъти под заемите, агапиму маляка..

Като ви гледам плюсовете и минусите и радостта от фалита на една водеща търговска верига само тук,а не в цивилизования свят ми става ясно,че сте едни тъпи булгаристанци.Заслужаващи единствено магазини тип "Нармаг",заредени със замразена 20 г австралийска мърша,ама внесена от верни партийни другари от бандата на Боко и Корнелия.Които са все едно и също и вие с тях!

Ти знаеш ли че гръцката фирма, която държи търговската марка " Карфур" не обича да плаща. Че собственика и беше арестуван за финансови измами? Че е откраднал милиони от България ????

при Нармаг нямаше 20годишна мърша, всичко си беше пресничко. Дори, за да влезем в ЕС, ни накараха да свалим изискванията на БДС, за да ни заливат с тия мърши и всякакви други боклуци. Трябва да четеш малко, не е достатъчно да се "изхождаш" само.

В магазините на "Нармаг" нямаше нищо,след като опашката за 2 часа изкупи всичко!

Нормално. Не бяха лоялни търговци, лъжеха на дребно.Както между другото и в Била. Гърците съсипаха един процъфтяващ магазин.

То па едни модерни европейски вериги, ма хайде.

Българският Андрешко явно иска да изгони модерните европейски магазини и да се тъпче по опашки за мърши в кварталните гаражчета-хоремаци!

"модерните европейски магазини", освен да изнасят български пари към чужди собственици, друго не правят... А ти си се чувствай вървежен, няма проблеми ;).

Абе долни капиталисти! Вместо да си дадат печалбите на комунягите на Боко и Нинова,те ги изнасят!

Българският Андрешко иска законите в България да са равни за всички. Щом не може да си плаща данъците и вноските към банката - фалит и ... чао!Българите живеем в мизерия, но си плащаме всички сметки, а чужденците ... натрупат дългове и се измъкват.

Това бяха обикновени гръцки кожодери, взели световна марка на франчайз. Излъгаха колкото можаха, прибраха милионите и обявиха фалит. Надминаха дори българските си "колеги".

Aми пише че са обявили фалит в края на юни,не преди няколко год.И сега няма и два мес.по -късно обявяват магазините им за продан-както иска един форумец по-горе по българските закони.Трябва да сте доволни,почитателите на гаражната търговия!

Трябва по-рано да се обявяват тези търгове, не по-късно от 6 месеца след като са преустановили плащанията към банките. А доколкото разбрах тук не са плащали НЯКОЛКО години. Ако аз бях взела кредит и не го изплащам на третия месец ми обявяват имота на търг?! Нали?!

Ще го продават ами, като продаваха до последно скъпо - кожодери!

Отново пишете с чужд ник, за което съм Ви предупреждавал многократно. Да сбърка може всеки, но да упорства в грешката си може само глупакът. А упорит глупак си е диагноза...