Община Варна ще строи експоцентър до ДКС

След като с правителствено решение Община Варна получи 29% от акциите на „Международен панаир Пловдив" АД в морската столица ще бъде построен експоцентър.

Обратно в новината

Коментари - Община Варна ще строи експоцентър до ДКС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да преценя колко голяма е необходимостта от този строеж,но със сигурност мисля,че по голяма е необходимопстта да се направи канализацията на Кабакум и се пусне разширението пречиствателната станция на Златните.Иначе там пребиваващите се умирисахме на л..на.Не че в държавата не е така за всички,но двойна доза ни идва в повече.Чувате лу ,управници на Варна,стига само обещания до следващия мандат.

Г-н Портних, едно от предизборните ви обещания беше да се разчисти Максуда и точно там да бъде построен този експо център? Или аз греша или паметта ми ми изневерява?

Пред Морското училище е много добро място - ще се скрие това грозно училище с нещо уникално.

трудно ти се разбира иронята,пич!

Явно ще махнат паркинга на ДСК, ще изсекат дърветата и ще построят "някакво нещо". Както с библиотеката до общината. Униклани бездарници са в нашат аобшина! Такива неща се правят извън града, не в центъра.

Гепихме панаира на майните Хихихихи

.....за пореден път прецаквате Пловдив... само това ще кажа.... Да живее Източна Румелия и нейната столица Пловдив....

майна, Варна е редовно прецакваният град за сметка на всички други - най-вече София, но Бургас и Пловдив! Ка ли пък точно пловдивските "безнесмени" Герговци изкупиха както центъра на Варна, така и земеделските земи около Варна,а?! Ами просто Варна е Градът, апетитите тук са най-големи и всеки си точи кинтите за тука. А Пловдив, майна, за съжаление, стана най-циганският град в света! Е, след Индия,де.

...с всичко, което казваш само потвърждаваш това, което казвам. Пловдив стана цигански град след 1944 г., след като това беше политика на държавата България. Кажи ми пич, как така прецакваната Варна утрои жителите си по времето на соца и от 100 к жители, градът под името Сталин стана 300 к жители с име Варна. И как теритерията на община Пловдив е близо 3 пъти по-малка от тази на Варна в момента и близо 6 пъти по-малка от тази на Бургас. Това погледнато реално си е жив геноцид упражняван от държавата върху пловдивчани. Затова пак ще го кажа... да живее Източна Румелия и нейната столица ПЛОВДИВ. За съжаление Пловдив изкопа своя гроб, извършвайки едно свято дело-съединението на двете Българии...

Най-апетитен ли е сега Варна или е най- прецакания? Не можах да разбера от изказването - някакво противоречие се долавя тук..:))

и аз от Бусманци съм ви прецакал вас варненци, щото преди седмица си купих апартамент, е не е в центъра, щото там Гергов ги изкупи преди мен.....хахахахахахаха

И къде точно там ще го построят, щото свободна площ няма - на тенис кортовете и болейболните игрища в градината ли? Или ще съборят зоопарка, или морско училище?!?!? Или пък пантеона?

Ще съборят хотела :)