ЦГМ с нови шефове, правят уеб платформа за пътувания

Уеб платформа за планиране на пътуванията в градския транспорт ще разработи новото ръководство на Центъра за градска мобилност, което беше одобрено днес.

Обратно в новината

Коментари - ЦГМ с нови шефове, правят уеб платформа за пътувания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Център за грАдска Дебилност! ЗАДАНИЕ ЗА ЗАВЪРШИЛИ ОКСФОРД- ПРИДВИЖВАНЕ ЗА 20 МИН С ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ ОТ Ж.К.ПЪРВА МЛАДОСТ ДО Ж.К. ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА ....

KPMG не бяха ли онези, които бяха направили доклад за КТБ с неверни и подвеждащи данни и грешни заключения - на такива в нормалните държави им казват лъжци и за тях вратите в една държава се затварят. В днешно време в България да изтъкваш като предимство, доказателство за високи професионални качества и компетентност работата си за лъжци би трябвало да се приеме или за абсолютна арогантност или за некомпетентност. И в двата случая както се казва по европейски - модел за неприемливи професионални поведенчески практики.

Кой каквото го вълнува. Смятайте, ако сложат някоя блондинка с нови цици и джуки, всички спирки ще станат рекламни пана на Енчев.

Да ги "уеб"-а.

Тия юноши бледи не знаят на какъв ананас се подпират заднишком,да им е сладкоооо

Тези от ЦГМ по- добре да видят безмислените алтернативни автобусни линии коиот са пуснали по участъците на булевардите с ремонти. По бул Вл.Вазов безмислена ТБ1, което прави връзка с ТБ 1, но чак на ул. Резбарска и то за каква връзка само ....... И защо 64 е с такъв безумен маршрут. Защо не прави връзка с Хладилника?Има варианти, няма акъл! Не може ли да вътри на Семинарията / примерно и след това по околовръсното ???? Хора вдигнахте билетите, а услугата падна дъзтично като качество. Вместо всички да ползваме новото метро то стана по недостъпно!

То и сега си има такава веб платформа. Достатъчно е да се разсходите в стриит вю на гуугъл. Лошото на виртуалното пътуване е, че шефа Ви не разбира, че сте пристигнали в офиса и Ви духва под опашката след 3 тия пореден ден. Това негово действие е реално а не виртуално.

Калояне двойна игра ли играеш ?Билетите ще станат още по непоносими .Това е прекалено.Обясни какво може да се направи ако БСП е на власт ?Колко ще смъкнете билета ?Ще премахнете ли действащите концесии и ще предодвратите ли съсипването на градския транспорт ?Те не са човеци тези другите е очевидно но поне бесепарите да поправите безобразията им.

язък язък.. толкова дипломи, университети, рубли, долари, паунди, а ще дойде време, когато ще трябва да разстреляме всички работещи и ръководещи терористичната престъпна паразитна организирана групировка Център за грАдска Дебилност! Единствено това, че направиха ГраТИСКият транспорт безплатен в Столицата на законово основание, може да смекчи вината им. Остава да намалят и данъците! Иначе ако продължат да преливат в ЦГМ над 120 милиона годишно, трябва като пътуваме в рейса да ни връщат и ресто!

Ако наистина си завършил Оксорд как ли па нема да се треснеш у софииска община освен ако не е за крадене!

завършил е и понеже е прост не се е реализирал в чужбина и се домъкнал да крадне от нас българите.Еничара ще вдига билетите и ще прави още по непосилно пътуването .Това направи Оксфорд от този бивш българин крадец и ограбващ.Оставка .ГЕРБ ограбихте ни

Е той си го казва в прав текст - надява се на обществена поръчка...

И ДВАМАТА СА АБСОЛЮТНИ КАЛИНКИ НЕОТГОВАРЯШИ НА УСЛОВИЯТА НА КОНКУРСА - НЯМАТ ДРАМ УПРАВЛЕНСКИ ОПИТ А ИМАШЕ ИЗИСКВАНЕ ЗА 3 ГОДИНИ. А ТРЕТАТА МИЛОВА Е ОТ СТАРИТЕ ДАЛАВЕРАЖДИИ И ИЗОБЩО НЕ Е УЧАСТВАЛА ВКОНКУРСА! АБЕ ГЕРБАДЖИИСКА ДАЛАВЕРА!!!!!!!!

Вносителят така и не пожела да отговори по същество каква е стойността на превоза по тези линии и начислява ли се печалба, спрямо Европейските регламенти. Така той умишлено не разясни дали цената от 3 лв/км е законосъобразна. Не пожела и да отговори защо изобщо предложи сделката с МТК Груп, като Столична община нито е осъдена да плати неустойки, нито е задължена да договори концесията. Докога тихомълком и в последния момент ще се прокарват скандални решения, ощетяващи всички ни? Защо се концесионират нови автобусни линии като само преди три месеца се одобри амбициозна програма за обновяване на подвижния състав на Столичен Автотранспорт, с която да се подсигури обслужването на всички линии в София, а предизборно г-жа Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova обеща, че ще върне автобусните линии в общинското дружество?

Докато софиянци гласувате за СДС и сие, все така ще е. Как пък не ви писна да ви клатят от Янчулев през Софиянски, Бистришкия тигър и поопечните му...

В Градския транспорт или трябва да качат контрольор във всеки автобус или качването да е само през първата врата и всеки да се маркира пред водача (второто за предпочитане с оглед цената на контрольорите и страха на контрольорите от някои пътници). Навремето в Холандия се качих първия път от задна врата - водачът ме гледа на вътрешно огледало и ме кани да отида при него. Пътниците ми обясниха, че трябва да се маркирам при водача. Едва след като се маркирах водачът потегли. Няма такива - ей сега ще покажа картата! Маркираш и тогава тръгва. Иначе викат полиция ако нещо се дървиш.

Наше момче!

27 годишен, образование по образец. Пожелавам му да покаже, че е различен от предишните.

самая кухара гробарская лейка

В ОЧАКВАНЕ СМЕ НА ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ ПРОМЕНИ НА ЦГМ- ОСОБЕНО НА ПРОБЛЕМА С ТРАНСПОРТА В КВАРТАЛ ДРУЖБА-2-автобус 204- ДА Е ПО-НАЧЕСТО И С РАБОТЕЩИ КЛИМАТИЦИ, А НЕ ДА ПЪТУВАМЕ НАТЪПКАНИ В ЗАТВОРЕНИТЕ АВТОБУСИ БЕЗ ОТВАРЯЩИ СЕ ПРОЗОРЦИ И ИЗКЛЮЧЕНИ КЛИМАТИЦИ, С НЕДОСТИГ НА ВЪЗДУХ, ПРИТИСКАНИ ЕДИН В ДРУГ, ПРИ ТОПЛИНА ОТ 40 ГРАДУСА . ТРАГЕДИЯ !

Стига мрънкахте за тази линия 204! Аз съм я взел да печеля не климатици да ви пускам

в ЦГМ ще се върне , когато свалите завинаги наглите гратисчии- мангалите от градският транспорт. Иначе всичко си остава бла-бла-бла. Както винаги се случва, за съжаление.......

Няма гратисчии - СОС превежда всяка година 120 милиона лева на ЦГМ от нашите данъци! За да е честно, трябва като се качим в рейса, шофьора, ватмана или контрольора да ни връща част от парите, тоест ресто!

Най после разкараха пишман журналиста и клатикурец Свилен Кръстев от ЦГМ.Долен мръсник и гъзолизец.