Нови 17 блока санират безплатно в Бургас

Нови 17 блока санират в момента по Националната програма за енергийна ефективност в Бургас. През май бе открит първият саниран блок по програмата.

Обратно в новината

Коментари - Нови 17 блока санират безплатно в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

Харчете, трошете общи пари, скоро видов ден идва и тогава става интересното....

Управител Крилова - кога ще започне саниране на бл. 84 в кс.,,М.Рудник" ??Над 10000 лева ,отдавна са усвоени от ф -ма ,,КРАСИ КОНСУЛТ ЕООД"- А , НЯМА САНИРАНЕ !!!Защо не се самосезира прокуратура ... ?? Докога с далавери !

В София санират блокове на собственици, които 25 години не са плащали данък сгради на съответната община, а редовните данъкоплатци си санират блоковете със собствени средства, защото в София никой нищо не проверява, но за 2 спирки плащаме билет 1,60 лв ?????????? Да се увеличават бабаитите контролиори ("гордостта" на Фандъкова), навместо тези млади, здрави мъже да работят сериозна работа се перчат на дребни женици,които едва изхранват двамата си ученика......

Скоро ще се разбере що бързат така.

няма безплатен обяд

Чесито на новите длъжници, доста от които ще са и утрешни нематели в бившите си собствени жилища !

върви ли бизнеса ?

Но, има едно голямо НО, при санирането укрепват ли се панелите, металните връзки, защото формата е важна, но и съдържанието също! Преди години като предстоеше идване на височайши гости в Лукойл Нефтохим Бургас, тръбопроводите и резервоарите ги боядисваха само от към видимата страна!! А за блоковете, някои от които са вече над 30-40 години, проверката на сглобките са много важни!!!

тоя па всичко се прави за да се откраднат парите от държавата които ще връщаме и несаниралите .Няма кой да наднича за заварките то и не разбират от такива крепежни елементи.Праскат изолацията маскировачно и шапка на тояга .Доста смешно е че точно тези които се обявяват срещу предишния режим сега се занимават с фирми които санират

Каква е причинно следствената връзка между Енергийна ефективност и укрепване на връзките на панелите? Програмата е в отговор на спогодбата с ЕС от 2020 -та година сградите да отговарят на клас "С", иначе след 2020 -та, демек след края на програмата, ти назначават комисия, която изготвя констативен портокол след обследване на сградата, естествено ако сега не е санирана ти дават предписание за превеждане на сградата в съответствие с изискванията на ЕС, срок за изпълнение и си я санираш сам! Четете бе хора!

Какво става със санирането в София, тишината е оглушителна. Лилето да каже! Може и даскалицата, в почивките между саденето на цветенца.

Браво на Булгаския кмет, сещам се бяха го избрали с много голям процент явно е заслужен! А другите кметове кво спите?

Явно още не си разбрал, че колкото си по-близко до власт имащите и им ближеш нещата то толкова по-лесно ти се изпълняват исканията. Закон на българския бизнес и политика. Обслужваш и получаваш.

абре ти откри топлата вода май, а? и що реши че само в Бг-то е така?